Huse & Filtre til GoPro Hero 11 Black

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  GoPro Hero 9 Black (9)
 2. checkmark
  GoPro Hero 11 Black (9)
 3. checkmark
  GoPro Hero 10 Black (9)
 4. checkmark
  GoPro Hero 12 Black (8)
 5. checkmark
  GoPro Hero 5 Session (4)
 6. checkmark
  GoPro Hero 11 Black Mini (4)
 7. checkmark
  GoPro Hero 8 Black (4)
 8. checkmark
  GoPro Hero 7 (4)
 9. checkmark
  GoPro Hero 6 (4)
 10. checkmark
  DJI Osmo Action (4)
 11. checkmark
  GoPro 2 (4)
 12. checkmark
  GoPro Hero 4/Silver/Black (4)
 13. checkmark
  GoPro Hero 4 Session (4)
 14. checkmark
  GoPro Hero 3+ Silver/Black (4)
 15. checkmark
  GoPro Hero 3 Silver/Black (4)
 16. checkmark
  GoPro Max (4)
 17. checkmark
  GoPro Hero Session (4)
 18. checkmark
  GoPro Fusion (4)
 19. checkmark
  GoPro 5 Session (4)
 20. checkmark
  GoPro Hero 5 (4)
Farve
 1. checkmark
  Sort (6)
 2. checkmark
  Hvid (2)
 3. checkmark
  Gennemsigtig (2)
 4. checkmark
  Sort / Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

GoPro HERO11 Black case - Find det rigtige hus til dit kamera!

Om at finde det rigtige case til sit GoPro HERO11 Black kan for nogle være lige til, fordi de kender til GoPro i forvejen, mens det for andre kan være svært at vide og træffe et endegyldigt valg. Hvis ikke du kender til udvalget af forskellige beskyttelsesformer, så er der både beskyttelse til land og i luften, men også til vand. 

Du kan få god beskyttelse mod alt vind og vejr, når du er oppe i luften. Det kan være et hard case, et almindeligt case eller et såkaldt hus. Det samme gør sig gældende, når du er på landjorden. Skal du derimod bruge dit GoPro i forbindelse med dykning, snorkling, svømning eller en tredje aktivitet, bør du anskaffe dig et vandtæt hus/undervandshus - og måske endda kombinere det med et filter til GoPro Hero 11 Black, så undervands-videoerne kommer til sin fulde ret. Alt efter hvad du vil og skal, er der visse cases, som er et bedre valg end andre. 

Forskellen på et hus og et case er ikke den store. Det kommer blot an på, hvor meget og hvor dit GoPro skal beskyttes. Et vandtæt hus lukker og beskytter hele vejen rundt, således slag eller vand ikke kan ramme og komme ind til selve dit GoPro-kamera. Et hard case, som du vil bruge på land og i luften, beskytter mod skrammer, ridser, slag, skader og lignende, som kunne opstå i forbindelse med diverse aktiviteter på en cykelferie, skiferie, vandreferie, eller en fjerde ferie. 

Den største fordel ved beskyttelse er selvfølgelig, at dit GoPro 11 Black ikke går i stykker, når du tager det i brug. Men en anden væsentlig fordel er også, at du kan slippe dine bekymringer og nyde de mindeværdige oplevelser uden at tænke for meget over standen på dit GoPro-kamera.

Sådan vælger du det rigtige beskyttende hus til GoPro Hero 11 Black

En ting er, at visse cases er beregnet til vand, mens andre er til land og i luften, men alligevel kan man godt blive i tvivl om, hvilket case eller hus man skal vælge. Valget af et cover til GoPro HERO11 Black kommer an på flere ting.

Først og fremmest skal du finde ud af, hvad dit behov er. Er du vild med eventyr og give den gas med oplevelser, kan det være værd at anskaffe et hard case, som kan holde til lidt af hvert. Er du derimod ikke den vildeste type på landjorden, kan du eksempelvis nøjes med et almindeligt cover.

Dernæst kommer det også an på, hvilken ferietype du skal på. Skal du ud at dykke eller svømme, er det en god ide at vælge et undervandshus. Her kan de samtidig være en fordel, hvis man sætter et farve filter på GoPro linsen. Under vandet er farvene nemlig anderledes, og den blå farve er mere dominerende. Med et magento eller rødt filter til GoPro 11 Black, kan du få knivskarpe videoer, i flottere og mere præcise farver. Skal du derimod ikke i vandet, men blot se alverdens oplevelser på land og i luften, kan et almindeligt hus eller hard case vælges.

Kan du i sidste ende ikke beslutte dig for, om du skal på den ene ferietype eller den anden, eller om du skal vælge det ene case frem for det andet, så kan du vælge ud fra, hvad der er din foretrukne aktivitet. Altså hvad du allerhelst vil lave, eller som måske er din interesse at filme optagelser af. Derudfra bliver det nemmere at beslutte, om det er det ene eller det andet hus, du skal gå med.

Hvad skal man være opmærksom på, når man vælger GoPro Hero 11 Black frame eller case?

Når man skal vælge et case til sit GoPro Hero 11 Black enten for første gang eller et nyt et som erstatning til det gamle, så er det værd at vide, hvilket case man skal vælge, og hvad man skal være særligt opmærksom på ved et nyt cover.

Som sagt, skal det bruges til dykning, snorkling, svømning eller på en tredje måde i vand, så bør man vælge et vandtæt hus. Med et vandtæt hus - også kaldet et undervandshus eller et dykkerhus - på dit GoPro, kan du trygt og roligt tage dit GoPro med i vandet og optage nogle vilde videoer af koraller, fisk, turkisblåt vand, og meget andet. 

Til i luften og generelt på landjorden kan du gøre brug af et almindeligt hus eller et hard case. Men det kan også anbefales at kigge på et anti-vind case, som skærmer af for alverdens vindstøj. Dermed tager den skrattende lyd ikke fokusset i videooptagelserne, men beskytter stadig dit GoPro effektivt. Gør du brug af en mikrofon til dine optagelser, kan du ligeledes finde skumlag at lægge over mikrofonen, således vindstøj også her undgås.