Huse & Filtre til GoPro 9

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  GoPro Hero 9 Black (9)
 2. checkmark
  GoPro Hero 11 Black (9)
 3. checkmark
  GoPro Hero 10 Black (9)
 4. checkmark
  GoPro Hero 12 Black (8)
 5. checkmark
  GoPro Hero 5 Session (4)
 6. checkmark
  GoPro Hero 11 Black Mini (4)
 7. checkmark
  GoPro Hero 8 Black (4)
 8. checkmark
  GoPro Hero 7 (4)
 9. checkmark
  GoPro Hero 6 (4)
 10. checkmark
  DJI Osmo Action (4)
 11. checkmark
  GoPro 2 (4)
 12. checkmark
  GoPro Hero 4/Silver/Black (4)
 13. checkmark
  GoPro Hero 4 Session (4)
 14. checkmark
  GoPro Hero 3+ Silver/Black (4)
 15. checkmark
  GoPro Hero 3 Silver/Black (4)
 16. checkmark
  GoPro Max (4)
 17. checkmark
  GoPro Hero Session (4)
 18. checkmark
  GoPro Fusion (4)
 19. checkmark
  GoPro 5 Session (4)
 20. checkmark
  GoPro Hero 5 (4)
Farve
 1. checkmark
  Sort (6)
 2. checkmark
  Hvid (2)
 3. checkmark
  Gennemsigtig (2)
 4. checkmark
  Sort / Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Huse & Filtre til GoPro 9

Huse og filtre er noget f det mest benyttede udstyr til GoPro. Et beskyttelseshus mest oplagte brug er helt klart når du dykker. GoPro HERO9 er vandtæt ned til 10 meter, men vil du gerne udforske dybere end det skal du have fat i et dive house. Med det rigtige GoPro 9 housing, kan du komme på flere eventyr med dit kamera, uanset hvor langt ned unde roverfladen du gerne vil. Når du har dit GoPro Hero 9 hus, skal du naturligvis også have det rigtige filter hvis du dykker dybt nok. Dykkerfiltre hjælper dig med at få de rigtige farver frem i dine videoer. Dykker du langt nok ned vil alle dine videoer få et grønt eller blåt skær, dette kan du undgå med det rigtige dive filter til GoPro HERO9.

Et GoPro Hero dykker filter fås for det mest i fire farver: Rød, lilla, gul og grå. Hver farve passer til en bestemt type vand og dybde, så du skal selvfølgelig finde det helt rette, så du får de bedste billeder. Skal du bare snorke eller dykke lidt ned på din ferie er det heller ikke sikkert at du har brug for et filter. Sætter du et farvet GoPro 9 dykkerfilter på uden der er brug for det, kan du nemlig ende med rådelige, gullige eller lilla optagelser.

 • Det røde Dive filter til GoPro 9: Et rødt filter passer perfekt til dig der skal dykke mere end 10 meter ned. Her skal du selvfølgelig havee et filter du sætter fast på et dykkerhus, da dit GoPro ikke er vandtæt nok til disse dybder. Det røde Dive Filter er Især godt til blåt vand. Red Dive Filter er især at foretrække om dagen, da den røde farve giver optimal billedkvalitet
 • Dykkerfilter til HERO9 i lilla: Med et lilla dykkerfilter til GoPro 9 får du de bedste optagelser i grønt vand. Skal du svømme i vand med en masse alger, vil det lilla filter sørger for at balancere farverne. Dette dive filter til HERO 9 giver de bedste optagelse hvis du dykker max 20 meter ned.
 • Gult filter til GoPro Hero 9 Black: et gult dive filter til GoPro er til dig der bare skal have de bedste optagelser i de tropisk vand. Et gult dykkerfilter til HERO9 sørger for gode optagelse i havoverfladen eller hvis du skal besøge et koralrev i lavt vandt.
 • Et gråt dykker filter til GoPro 9: Et HERO9 dykker filter sørger for gode optagelser under kraftigt lys, og det er specielt godt til at fange alle de forskellige farver du finder under havets overflade.

Skal du ikke have dit GoPro 9 med under vandet, kan et hus stadig være en gode ide! GoPro 9 housing sørger nemlig for at beskytte dit kamera. Skal du klatre på løse sten eller andet hvor dit kamera kunne være i fare for at tage skade, så er et hus til GoPro Hero 9 også en rigtig god løsning til dig der passer godt på dit GoPro.