Huawei Watch GT 2

Huawei Watch Huawei Watch GT 2

Huawei Watch GT 2 er et stilrent ur i rustfrit stål med en rund skærm der til forveksling kan ligne et helt almindeligt analog ur, men det kan meget mere end det. Uret er kompatibel med IOS og selvfølgelig Android, og du kan derfor acceptere opkald direkte fra uret. Du kan også selv designe og personliggøre udseendet på dit Huawei Watch GT 2 med de forskellige ”watchfaces” som uret tilbyder.

Huawei Watch GT 2 har op til 30 dages batterilevetid på en enkelt opladning, ifølge Huawei, hvilket betyder at der går langt mellem opladninger også selvom uret er i brug hver dag. Huawei Watch GT 2 er derudover også udstyret med blandt andet GPS og HR sensorer hvilket gør at uret kan bruges som sportsur til træning og lignende. 

Uret kommer i to størrelser, 42 mm og 46 mm som hver kommer i farverne sølv, sort og guld. Huawei GT 2 er skabt til at være der for dig i alle døgnets timer, og derfor er der rigtig god grund til at optimere uret med det helt rette tilbehør, der passer til netop dine behov. Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af både remme, opladere og beskyttelse – så slå dig løs og find dit yndlingsudstyr med det samme!

Tilbehør til Huawei Watch GT 2

Dit Huawei Watch GT 2 stiller ikke særlige mange krav til dig som bruger, du skal blot oplade det en gang i mellem og så er det altid klar til at fortælle dig hvad klokken er, give dig et overblik over din træning og meget mere! Selvom dit Watch GT 2 klarer sig selv, kan du stadig få en masse lækkert tilbehør til dit smartwatch.

Det fedeste du kan få til et smartwatch er helt klar en urrem! Med en ny urrem til Huawei Watch Gt 2 får du muligheden for at give dit fede smartwatch et personligt præg. Vælger du en rem til Huawei Watch GT 2 i rustfrit stål eller læder får du hurtigt et elegant og stilrent ur, hvorimod hvis du vælger en smart Watch GT 2 silikone urrem får du et sporty ur der er klar til en dukkert i svømmehallen eller en lang løbetur. Uanset hvilken rem du vælger her fra siden er du sikret en rem lavet i materialer i topkvalitet der pynter på dit ur.

Der fulgte naturligvis en rem med til dit Huawei Watch Gt da du købte det, dog kan det hurtigt blive kedeligt at se på den samme urrem hver dag. Din originale Huawei Watch Gt 2 rem kan også hurtigt blive slidt eller ødelagt og vi anbefaler derfor at du altid har en ekstra liggende i skuffen som du kan bytte ud med. Den gamle silikone rem til Watch GT 2 passer måske heller ikke til alle lejligheder. Skal du til en finere fest eller vil du gerne imponere i et jakkesæt kan du med fordel skifte din GT 2 silikone urrem ud med læder eller metal for at opnå et lækkert og klassisk look

Her på siden har vi samlet et hav af forskellige remme til netop dit ur. Vi opfordrer til at du klikker ind på netop det Huawei Watch GT 2 ur du har så du udelukkende finder tilbehør til din model. Uanset om du har et Watch GT 2 på 42 eller 46 mm finder du et stort udvalg af fede remme der passer perfekt til dit ur.

Går din urrem i stykker uventet behøver du dog ikke vente i evigheder på en ny rem. Her på evermart.dk tilbyder vi altid dag-til-dag levering! Du skal blot sørge for at bestille din nye fede Huawei Watch GT 2 rem idenfor vores åbningstid og med den rette leveringsmetode og så kan du modtage din urrem allerede i morgen!