Huawei Watch 2/W2

 • Remme til Huawei Watch 2/W2

  Remme til Huawei Watch 2/W2

 • Panserglas & Skærmbeskyttelse til Huawei Watch 2/W2

  Panserglas & Skærmbeskyttelse til Huawei Watch 2/W2

 • Oplader til Huawei Watch 2/W2

  Oplader til Huawei Watch 2/W2

 • Opbevaring til Huawei Watch 2 / W2

  Opbevaring til Huawei Watch 2 / W2

1 til 12 af 24

 pr. side

1 til 12 af 24

 pr. side

Watch 2 / W2

Huawei Watch 2 / W2 - De perfekte alternativer til det analoge ur

Huawei Watch 2 og Huawei Watch W2 ligner og ser ud som helt almindelige analoge ure. Med den runde urskive og den flotte rem, lægger man slet ikke ved første øjekast mærke til, at der her er tale om et smartwatch. Der er endda engraveret tal rundt om urskiven, hvilket blot bidrager til designet. Selvom skærmen på både Huawei Watch 2 og Huawei Watch W2 er rund, står den stadig knivskarpt med en høj pixeldensitet. Selv i kraftigt sollys er det nemt at se, hvad der står på skærmen.

Begge ure kommer med pulsmåler, hvilket er perfekt, hvis du er sportstypen eller blot ønsker at komme i bedre form. Desuden er der GPS i begge ure, så uret nemt kan måle din rute og blandt andet vise dig, hvor din puls er højest og tilsvarende, hvor den er lavest. Hvis du går og tvivler på, om Huawei Watch 2 og Huawei Watch W2 virker sammen med netop din smartphone, skal du ikke være bekymret. Huawei Watch 2 og Huawei Watch W2 fungerer nemlig begge sammen med både Android og iOS.

Selve urene kører med Android WearOS, som er et af de mest brugte styresystemer til smartwatches. Du kan derfor være sikker på, at brugerfladen er nem at navigere i og selvfølgelig kører fuldstændigt flydende.