Huawei P20 Lite

 • Huawei P20 Lite Covers

  Huawei P20 Lite Covers

 • Huawei P20 Lite Oplader og kabler

  Huawei P20 Lite Oplader og kabler

 • Huawei P20 Lite Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

  Huawei P20 Lite Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

Alt du skal vide om Huawei P20 Lite Huawei P20 Lite

Når Huawei lancerer en ny flagskib model, kommer den sjældent alene. Traditionen for Huawei er nemlig, at der følger en lidt billigere lillebror til flagskibsmodellen. Den billigere version af flagskibs modellerne er også kendt som lite-versionen. Lite-versionerne er kendetegnet ved, at have lidt lavere specifikationer end flagskibsmodellen. Med de lidt lavere specifikationer, får du altså også en telefon til billigere penge. På trods af de lavere specifikationer er du stadig garanteret en telefon, der ikke går alt for meget på kompromis, så du går glip af alt for meget. Traditionen blev heller ikke brudt, da Huawei P20 kom på markedet. Til Huawei P20 kom lillebroren Huawei P20 Lite nemlig også til verden. 

Huawei P20 Lite har en kompromisløs Full HD+ 5.84” kant-til-kant skærm, som lader dig nyde dit indhold i i flotte og livagtige farver. Huawei P20 Lite har et et vertikalt orienteret kamera med 2 linser på bagsiden. Kameraet bagpå Huawei P20 Lite har en 16 MP sensor, som lader dig tager nogle fantastiske billeder. 

Huawei P20 Lite er som nævnt lillebroren til flagskibsmodellen Huawei P20 og går derfor en smule på kompromis med nogle af funktionerne der findes i Huawei P20 versionen. Inden Huawei P20 og Huawei P20 Lite blev lanceret, gik rygterne på, at den Lite versionen af P20 ikke skulle have det smarte ansigtsgenkendelse. Selvom Huawei P20 Lite har den velkendte fingeraftrykssensor siddende på bagsiden, betyder det ikke, at ansigtsgenkendelse ikke er en mulighed på Huawei P20 Lite. Face-unlock er nemlig også tilgængelig på Huawei P20 Lite, det er dog bare ikke indstillet som standard, så du skal selv ind og aktivere det. 

Huawei P20 Lite har en lidt mindre processor end Huawei P20, men derfor er du stadig sikret en høj ydelse! Huawei P20 Lite har den velkendte Kirin 659 octa-core processor kombineret med 4 store kerner clocked ved 2,36 GHZ, som sikrer den høje ydelse, samt 4 små kerner (clocked ved 1.7 GHz, som bruges ved mindre krævende processer. Men hvorfor det? Det skyldes, at ved at Huawei P20 Lite bruger de 4 små kerner, når den kan nøjes med det, giver det dig et lavere strømforbrug, så din Huawei P20 Lite holder så lang tid strøm som muligt! Imens vi snakker om strøm, kan vi ikke undgå at snakke om batteriet i Huawei P20 Lite. Huawei P20 Lite har et 3.000 mAh batteri, som sammen med Android 8.0, vil give dig super lang batterilevetid. Batteriet i Huawei P20 Lite sikrer dig timevis af underholdning af dine yndlings apps, spil, film og serier. 

Selve designet og udseendet på Huawei P20 Lite er heller ikke til at tage fejl af! Kroppen på Huawei P20 Lite er udfør i tynd aluminium, som gør den super minimalistisk og nem, at have med, præcis som en smartphone skal være. Huawei P20 Lite kommer i 3 fantastiske farver, som er fede på hver deres måde. Huawei P20 Lite fås i farverne Klein Blue, Midnight Black og Sakura Pink. 

10 grunde til, hvorfor du skal vælge Huawei P20 Lite Huawei P20 Lite Sort

Hvis du ikke helt har besluttet dig for, om du skal købe Huawei P20 Lite, har vi et samlet 10 gode grund til, hvorfor det netop er Huawei P20 Lite du skal vælge. Vi nævner 10 af fordelene ved Huawei P20 Lite, for at du hurtigere kan få et overblik over, om det er fordele der betyder noget for dig. 

 1. Huawei P20 Lite har en stor 5.84” Full HD+ skærm, der næsten går helt ud til kanten. Med den store skærm kan du se alle dine yndlingsserier og film i god kvalitet og surfing og spil bliver en leg.

 2. Huawei P20 Lite har en 2280 x 1080 opløsning med en super høj farveskala (96% NTSC), som sikrer levende og lysende detaljer.

 3. Med Huawei P20 Lite følger også Huaweis EMUI 8.0, som har en finjusteret brugerflade, der optimerer telefonens hastighed og ydeevne, så du ikke behøver, at gå på kompromis.

 4. Huawei P20 Lite kommer med det smarte ansigtsgenkendelse / face-unlock, som beskytter andre mod at åbne din telefon. Face-unlock åbner din Huawei P20 Lite med det samme, når den ser dit ansigt.

 5. Huawei P20 Lite har dual-sim, som er super smart hvis din Huawei P20 Lite også skal være din arbejdstelefon. Med dual-sim kan du nemlig have din private og arbejdstelefon samlet i én telefon.

 6.  Huawei P20 Lite har et godt og stort batteri, men derfor skal du jo stadig oplade den af og til. I Huawei P20 Lite er der en hurtigopladnings-teknologi, som gør det muligt for dig, at oplade Huawei P20 Lite virkelig hurtigt.

 7. Bagside kameraet på Huawei P20 Lite er et 16 + 2 megapixel vertikalt kamera, som lader dig tage billeder i super god kvalitet.

 8. Bagside kameraet på Huawei P20 Lite har et farvespektrum på 11 farvetemperaturer, som sikrer dig, at dine billeder bliver skarpe, selv i svagt lys. Det betyder at du vinke farvel til grynede billeder og goddag til billeder i super god kvalitet med det helt rigtige lys.

 9. Frontkameraet på Huawei P20 Lite tager perfekte portrætter! Huawei P20 Lite har en 3D retouchering funktion, som bruger intelligent ansigtsgenkendelse og facial mapping til at justere skygger og lys, som gør din portrætter og selfies fantastiske.

 10. Sidst men ikke mindst, er Huawei P20 Lite lillebror til flagskibsmodellen Huawei P20 og du får derfor også alle de fede funktioner, til en meget billigere pris. 

Covers til Huawei p20 Lite Flip cover

Når vi køber en ny telefon, ønsker vi ofte at passe ekstra godt på den. Det er derfor vigtigt for de fleste, at anskaffe sig noget beskyttelse til den nye smartphone hurtigst muligt. En god måde, at beskytte din Huawei P20 Lite på, er med et cover! Et cover beskytter nemlig din telefon mod ridser og skrammer, samtidig med at den holder sig pæn i alt den tid du har telefonen. En telefon uden ridser og skrammer er også nemmere at sælge, hvis du senere gerne vil have den nyeste Huawei smartphone eller lignede. Med et cover behøver du ikke være nervøs for, hvor du lægger din telefon. Ligger din Huawei P20 Lite blandt dine nøgler i lommen eller tasken, kan der hurtigt opstå ridser - men ikke med et cover! Derudover kan der desværre også ske det uheldige, at du taber din Huawei P20 Lite. Men også her, kommer et cover ind i billedet. Coveret tager nemlig stødet og beskytter din Huawei P20 Lite efter bedste evne.

Hos Evermart har vi et stort udvalg af Huawei P20 Lite covers til en god pris! Vi har billige covers til Huawei P20 Lite, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan være sikker på, at vores covers til Huawei P20 Lite vil sidde perfekt på din telefon og beskytte den til UG.

Hvilke covers findes der og hvilket cover skal du vælge?

Når du skal vælge hvilket cover du skal have til din Huawei P20 Lite, vil du opdage at der findes utrolig mange forskellige Huawei P20 Lite covers. I Evermarts udvalg af Huawei P20 Lite covers findes der et hav af covers i forskellige designs og farver. Du skal selvfølgelig vælge et Huawei P20 Lite cover du synes om og som falder i din smag, men du skal også overveje, hvilket materialet coveret er i. Vores cover til Huawei P20 Lite kommer nemlig i mange forskellige materialer, som alle har deres fordele og ulemper. De forskellige materialer kan både være en smagssag, men det kan også betyde noget rent praktisk og hvad du føler dig mest tryg ved. Nedenfor har vi listet nogle af de materialer du finder Huawei P20 Lite covers i, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvilke materialer der findes samt deres fordele og ulemper.

Silikone / TPU cover:
Et silikone cover til Huawei P20 Lite er et super populært cover og det forstår vi godt! Silikone og TPU covers er lavet i blødt gummimateriale, som er behageligt at holde på og ikke glider ud af hånden. Et silikone cover er også super nemt, at påsætte på din Huawei P20 Lite, samtidig med at silikone cover har en skridsikker overflade, så din telefon vil ikke glide nogen steder, når du lægger den fra dig. Et silikone cover beskytter din Huawei P20 Lite super godt og er stødsikre, så du ikke behøver at være nervøs for, at tabe din Huawei P20 Lite.

Et silikone cover er et af de bedste valg, når det kommer til god beskyttelse. Risikoen for, at telefonen går i stykker er minimal, fordi coveret både ligger bedre i dine hænder og er både stød og ridsebestandigt.

Hvis der skal nævnes en ulempe ved silikone covers er det, at den store fleksibilitet i coveret, kan gøre at materialet over tid kan strækkes og du derfor bliver nødt til at skifte coveret ud på et tidspunkt. Heldigvis er alle Evermarts silikone covers super billige, så det kommer ikke til at koste dig en formue, hvis dit første silikone cover til Huawei P20 Lite går i stykker. Du kan også vælge, at anskaffe dig flere silikone covers, at skifte imellem for at mindske slid og selvfølgelig også for, at du kan skifte cover på din Huawei P20 Lite alt efter humør og måske endda årstid eller hvad du har på af tøj.

TPU står for termoplastiske polyurethaner og består af plastik, elastik og gummi. TPU er derfor et blødt plastik materiale, som giver optimal beskyttelse til smartphones og tablets. Materialet er fleksibelt og slidstærkt og er derfor et perfekt materiale, når det kommer til mobil covers til Huawei P20 Lite. Et TPU cover har en glat overflade, som er særdeles modstandsdygtigt overfor bl.a olie, fedt og slag. Et TPU cover giver derfor din Huawei P20 Lite super godt beskyttelse og du slipper for fedtede fingre på coveret.

Læder cover:Flip Cover til Huawei P20 Lite
Et læder cover kan forvandle enhver smartphone til at se super lækker og eksklusiv ud! Huawei P20 Lite er en lækker telefon i sig selv, men den bliver kun endnu lækre og federe, når den er iført et læder cover. Et læder cover er et luksuriøst og stilfuldt valg, men som selvfølgelig også vil beskytte din Huawei P20 Lite. Et læder cover til Huawei P20 Lite sidder godt i hånden og kan være lavet i ægte læder eller imiteret læder. De fleste af vores covers til Huawei P20 Lite i læder er lavet i materialet PU læder - og det er ikke uden grund. PU læder er produceret af oksehud, som garves, farves og til sidst får et lag “Polyurethan”, som er heraf navnet PU læder kommerfra. Polyurethan er et plastmateriale, der giver et beskyttende lag til coveret. Det giver både coveret en flot blank og glat overflade, samtidig med, at coveret bliver enormt slidstærkt og har en god holdbarhed. Polyurethanen gør at læderet ikke er ligeså smidigt som almindeligt læder, men det har ingen betydning for et mobilcover, da coveret ikke behøver at være smidigt, men nærmere slidstærkt og holdbart.

Uanset om du er til de mere klassiske farver som sort og brun, eller du vil springe ud i de farvede læder covers, så har vi helt sikkert et cover til din Huawei P20 Lite i læder. Med et læder cover bliver din telefon som en associeres, som folk helt sikkert vil lægge mærke til. Med et læder cover på din Huawei P20 Lite behøver du heller ikke være bange for ridser og risikoen for, at din Huawei P20 Lite går i stykker ved et tab, er langt mindre end uden et cover.

Et super populært læder er cover, er et flip cover! Hos Evermart har vi selvfølgelig også Huawei P20 Lite flip cover, som beskytter din smartphone til UG, samtidig med, at det er et super praktisk cover. Et flipcover er nemlig ikke bare et helt almindeligt læder cover! Et flip cover beskytter både skærmen og bagsiden af din Huawei P20 Lite, så du behøver ikke at være bekymret for skærmen på din telefon, hvis du lægger den i tasken og den f.eks ligger blandt nøgler eller andre lignende skarpe genstande. I de fleste Huawei P20 Lite flip cover er der også plads til dine kreditkort. Inden i flip coveret er der nemlig ofte lommer, hvor du kan indsætte dine vigtigste kort, som f.eks dankort og kørekort. Det gør flip coveret til en smart alt-i-en løsning, hvor du både beskytter din Huawei P20 Lite, samtidig med, at du har din pung med. Huawei P20 Lite er en forholdsvis stor telefon, som godt kan fylde en del og derfor kan der være virkelig praktisk, at du ikke også behøver at have din pung liggende i tasken eller lommen. Langt de fleste Huawei P20 lite flip cover kan også stilles vandret og bruges som holder til din telefon, hvilket er super smart når skal se film eller lignende på den flotte Huawei P20 Lite skærm. De fleste flipcovers er i materialet PU læder, som nævnt ovenfor et super slidstærkt og holdbart materiale, som nok skal holde i flere år. Vi har vores populære Graviera flip cover til Huawei P20 Lite, som er enkle og ensfarvet. Du finder selvfølgelig også Huawei P20 Lite Flip cover i forskellige mønstre og designs.

Hard Case / Hårde mobilcovers:
Et andet populært materiale, når det kommer til mobil covers er det der kaldes “hard case”. Et hard case er lavet i hårdt plast, har et tyndt design og er stødsikker. Hard case covers dækker hele bagsiden, siderne og går ofte op og dækker 1 mm af skærmen på din Huawei P20 Lite, for bedst mulig beskyttelse! Et hard case cover beskytter mod ridser og skrammer og får din Huawei P20 Lite til at hold meget længere og forblive pæn, så den også er nemmere at sælge, hvis du på et senere tidspunkt får lyst til en nyere Huawei telefon.

Et Hard Case cover til Huawei P20 Lite er det stik modsatte af et silikone cover. Om du er mest til et hard case cover eller et silikone cover er en smagssag. Ved tab af telefonen med et hard case cover, opnår du dog ikke lige så høj beskyttelse, som ved et silikone cover. Det skyldes at det hårde plastik ikke tager stødet lige så optimalt, som et silikone cover vil gøre.

Det fede ved hard case covers er, at de ofte er tynde og din Huawei P20 Lite kommer derfor på ingen måde til, at se klodset eller voldsom ud. Derudover kommer den heller ikke til at fylde for meget i lommen eller tasken med et hard case cover monteret. Hos Evermart finder du et kæmpe stort udvalg af Hard case covers til Huawei P20 Lite, som beskytter din telefon mod ridser og skrammer. Du finder vores Hard Case covers i mange forskellige farver og designs.

Kombiner dit cover med andet mobiltilbehørMobilholder til bil

Hvis du er den heldige ejer af en Huawei P20 Lite, kan du med fordel kombinere et cover med en masse af vores andet mobiltilbehør, som uden tvivl vil gøre din hverdag bedre og nemmere med Huawei P20 Lite. Hos Evermart har vi et enormt stort udvalg af lækkert tilbehør til Huawei P20 Lite og i vores udvalg af tilbehør, vil du blandt andet finde:

Mobilholdere: I udvalg af tilbehør til Huawei P20 Lite finder du blandt andet et stort udvalg af mobilholdere. Mange af mobilholderne er til bilen, så du har et sted at placere din Huawei P20 Lite i bilen, når du bruger den som GPS. Du finder både mobilholdere til Huawei P20 Lite med sugekop, til at sætte i blæseren i bilen og med en klemme. Alle mobilholdere til Huawei P20 Lite er super billige, men i god kvalitet!

Touch Pen: En touch pen virker på alle skærm, så det gælder selvfølgelig også skærmen på Huawei P20 Lite. Med en touchpen har du øget kontrol over hvad du skriver, tegner og spiller og det gør det langt nemmere. Touch pennen er formet som en kuglepen og vejer ikke mere end 10 gram, hvilket gør, at den ligger super godt i hånden.

Oplader og opladningskabler: Selvom Huawei P20 Lite har et stort batteri, som sikrer dig underholdning til hele dagen, kommer du ikke helt udenom, at du bliver nødt til at oplade den af og til. Huawei P20 Lite har sikker hurtigopladning, som en helt unik funktion på Huawei P20 Lite. En 9V2A-højspændings hurtigladning teknologi gør det muligt, at oplade din Huawei P20 Lite på ingen tid. Her hos Evermart finder du også en hurtig oplader til Huawei P20 Lite, som kan give dig strøm på din Huawei P20 Lite lynhurtigt! Derudover finder du også et almindeligt opladningskabel til Huawei P20 Lite, som du kan sætte direkte i din computer, i en biloplader eller lignende. For mange er det en ekstra tryghed, at have et ekstra oplader kabel liggende, hvis det første skulle gå i stykker eller blive væk. Med et ekstra oplader kabel behøver du aldrig, at undvære din Huawei P20 Lite længere tid end højst nødvendigt. Vores opladere til Huawei P20 Lite er super billige, men det betyder ingenting for kvaliteten! Du kan trygt bruge vores opladere, til at oplade din Huawei P20 Lite.
OpladerSom nævnt har vi opladningskabler til Huawei P20 Lite, men du kan selvfølgelig også købe en komplet oplader, som er direkte til at sætte i stikkontakten. En komplet oplader til Huawei P20 Lite består af et kabel og en USB adapter til stikkontakten. En komplet oplader er for dig, der har brug for en helt ny oplader til din Huawei P20 Lite. Der fulgte selvfølgelig en komplet oplader med, da du købe din telefon - men denne oplader holder desværre ikke for evigt og det kan derfor være nødvendigt at udskifte den til en ny på et tidspunkt. Du finder alle oplader til Huawei P20 Lite lige herover, og desuden kan du klikke dig ind i kategorien “Oplader & Kabler til P20 Lite”, så du kan ser opladnings mulighederne og ikke alt det andet tilbehør vi har til Huawei P20 Lite.

Skærmbeskyttelse til Huawei P20 Lite: I vores udvalg af tilbehør til Huawei P20 Lite finder du også skærmbeskyttelse. Det er en super god idé, at kombinere dit cover med et hærdet beskyttelsesglas. Kombinerer du et cover og et hærdet beskyttelsesglas, får du den ultimative beskyttelse af din Huawei P20 Lite. Et hærdet beskyttelsesglas, eller beskyttelsesglas (kært barn har mange navne) er den ultimative beskyttelse af skærmen på din telefon. Et beskyttelsesglas er et super tyndt stykke glas, som du selv monterer ovenpå den originale Huawei P20 Lite skærm. Det hærdede beskyttelsesglas beskytter din skærm mod ridser og i værste tilfælde en knust skærm. En beskyttelsesglas kan derfor ende med, at spare dig for enormt mange penge.

Ovenover har vi blot nævnt noget af det tilbehør vi har til Huawei P20 Lite, udvalget er nemlig meget større end det vi har beskrevet ovenfor. Hvis du scroller op herfra kan du selv klikke dig rundt i hele vores katalog af tilbehør til Huawei P20 Lite og se om der ikke skulle være noget for dig! Hvad end du er på jagt efter nye mobil covers til Huawei P20 Lite, en oplader, skærmbeskyttelse eller noget helt fjerde.