Huawei P Smart Z

  • Covers til Huawei P Smart Z

    Covers til Huawei P Smart Z

  • Opladere & Kabler til Huawei P Smart Z

    Opladere & Kabler til Huawei P Smart Z

  • Panserglas & Skærmbeskyttelse til Huawei P Smart Z

    Panserglas & Skærmbeskyttelse til Huawei P Smart Z

1 til 12 af 91

 pr. side

1 til 12 af 91

 pr. side

qweHuawei P Smart Z

Huawei P Smart Z er en magtdemonstration, der skal vise verden, at Huawei stadig leger med de store drenge i skolegården. Den nye flagskibsmodel indeholder flere nye funktioner, vi ikke før har set i en Huawei-mobil, men design og opbygning er som vi kender dem i forvejen - bare opgraderet. Huawei P Smart Z indeholder et forbedret og kraftfuldt Kirin 710F octa-core chipsæt, der giver dig maksimal ydeevne og hastighed og samtidig mindsker strømforbruget fra det indbyggede 4000mAh batteri.

Mød det nye pop-up selfiekamera

Som den første Huawei-smartphone, har Huawei P Smart Z et skjult selfie-kamera, der popper op af telefonens ramme, når du vil tage billeder. Kameraet kommer frem på under et sekund og kan modstå tryk på op til 15 kilo, så du kan være sikker på, at det ikke knækker af. Det indbyggede kamera betyder, at Huawei P Smart Z har plads til en endnu større Ultra FullView-skærm på hele 6,59". På bagsiden sidder et dual-lens kamera med 6P-objektiv og en forbedret AI algoritme, så dine fotografier bliver på niveau med professionelle kameraers. 

Huawei P Smart Z har desuden et unikt ydre design, der glitrer under lys. Huawei P Smart Z er en smuk og konkurrencedygtig smarthpone, og derfor har vi samlet en hel masse tilbehør til Huawei P Smart Z, som du finder her på siden eller ved at klikke dig videre til 'Covers', 'Opladere & Kabler' eller 'Panserglas & Skærmbeskyttelse'.