iPhone 4/4S Holdere & Standere

fdsHoldere & Standere til iPhone 4 / 4S

Med den helt rigtige holder kan du bruge din iPhone 4 / 4S hvor som helst og når som helst - det handler kun om at have det rigtige udstyr. Brug eksempelvis en klassisk holder som vist på billedet til at sætte din smartphone i landskabsposition, så du kan følge med i din yndlingsserie i køkkenet, mens du laver med. 

Måske vil du egentlig gerne kunne betjene din mobil, mens du er i bad, så du ikke skal høre alle reklamerne på Spotify, men kan skippe direkte til din favoritmusik. Og det kan du faktisk - med vores vandtætte mobil etui med trykfølsom plast kan du tage din iPhone med dig overalt uden at tænke på, om den bliver våd. Smart! 

Mulighederne er tæt på uendelige, når du kombinerer din fantasi med en iPhone holder. Her på siden finder du for eksempel også en vægholder til iPhone 4 / 4S, så du kan bruge mobilen på vækkeur eller lade den ligge sikkert og tæt på din trådløse højtaler, mens du hører musik. Det er (næsten) kun fantasien, der sætter grænser, så skynd dig at anskaffe dig en holder, så du kan udnytte din telefons fulde potentiale!