Headsets, højtalere & lyd til iPhone 6/6S

1 til 12 af 25

 pr. side

1 til 12 af 25

 pr. side

fdsFå mest muligt ud af lyden i din iPhone 6 / 6S

Forbind din iPhone 6 / 6S trådet eller trådløst til dit musikanlæg, dine høretelefoner eller en smart dock. Mulighederne er talrige, for iPhone 6 / 6S er udstyret med både AUX-port og en stabil Bluetooth-forbindelse. Savner du det helt rigtige tilbebør til din iPhone for at udnytte lyden bedst muligt, så finder du garanteret det, du leder efter, på siden her. Vi har nemlig samlet et bredt udvalg af headsets - både trådløse og almindelige med ledning - højtalere, docks, adaptere og bluetooth-devices på samme sted. 

Gør dit gamle musikanlæg trådløst!

Vil du have muligheden for at afspille dine fedeste Spotify-playlister fra din iPhone på dit gamle B&O anlæg? Der er mange anlæg, der ikke har bluetooth indbygget, så det er nødvendigt med en et kabel. Men til ethvert problem findes en løsning, og i dette tilfælde hedder den bluetooth musikmodtager. Med sådan en smart, lille gadget kan du gøre dit højtaleranlæg trådløst og sende lyd fra alle dine bluetooth-enheder. Modtageren tilsluttes i den samme AUX-port, som du ellers ville putte mobilens stik i. 

Hør musik i badet fra din iPhone 6/6S

Ville du også ønske, at du kunne synge med på dine ynglingssange fra badet? At medbringe sin iPhone i badet er på alle måder en rigtig dårlig ide og det anbefaler vi ikke. I stedet kan du med vores vandtætte bluetooth højtaler til badet lytte til din musik under bruseren. Højttaleren har en kraftig sugekop og monteres direkte i din brusekabine.