Tilbehør til Negle

 • Manicure

  Manicure

 • Pedicure

  Pedicure

 • Neglefile

  Neglefile

 • Neglesakse / Negleklippere

  Neglesakse / Negleklippere

Tilbehør til Negle

Negle pleje er så vigtigt for at have rene, sunde hænder. Negle der ikke jævnligt bliver plejet kan nemt flække eller bøjes, og du kan få neglerødder der kan være smertefulde og irriterende. Her finder du alt i tilbehør til negle, så du kan have negle der er sunde og smukke. Manicure og pedicure kan nemt være dyre og løbe op i pris, når du skal bruge en manicure eller pedicure mere end en gang i måneden. Med vores manicure og pedicure sæt får du komplette sæt, så du kan give dig selv eller andre en manicure eller pedicure derhjemme. Har du ikke behov for et komplet manicure eller pedicure sæt, så kan du nøjes med en god neglefil og en neglesaks. Neglefiler fås i mange forskellige materialer og farver, og hvilken neglefil der er bedst for dig kommer meget an på kvaliteten af din negl og hvor ofte du regner med at skulle bruge din neglefil. Tag et kig gennem kataloget ovenfor og find præcis det tilbehør til negle, som du mangler.

Neglefiler til neglepleje

Her hos Evermart.dk finder du et bredt udvalg af forskellige neglefiler, så du kan helt sikkert finde din nye yndlings neglefil lige her. Neglefiler er essentielle i din makeup og plejeskuffe på badeværelset, men de fleste har ikke kun en neglefil liggende i deres makeup og plejeskuffe, de har også en neglefil med sig i deres taske, så negle uheld kan håndteres hurtigt når man er på farten. En ujævnhed i en negl kan hurtigt fanges i et stykke stof af dit tøj og forårsage at din negl flækker, eller du kan komme til at flække din negl ved et uheld. Des hurtigere du kan håndtere ujævnheder eller flækkede kanter på negle, des nemmere er det at undgå at neglen tager yderligere skade og du er nødt til at klippe neglen ned. Neglefiler kommer i forskellige varianter såsom glasneglefiler, neglefiler i metal og neglebuffere, nogle kommer også med en spids, der kan bruges til at rengøre dine negle. Langt de fleste neglefiler kommer med to forskellige sider, der har forskellige grovhed, så du kan bruge din neglefil til både at file dine negle, men også til at polere dine negle.

Sådan filer du dine negle

Negle files enten langs kanten og holdes på tværs af neglen, eller oppefra og ned. Du må aldrig file dine negle nedefra og op, da det kan flosse din negl og give det modsatte af det ønskede resultat. At file nedefra og op skader keratin lagene i dine negle, som så kan splitte. Hvis du bruger et manicure sæt eller en neglefil med en spids ende kan du med fordel rense dine negle inden du filer dine negle, og dine negle kan have godt af et lunkent vandbad og noget negleolie efter du har filet dem. Du kan også bruge en neglesaks, som du også kan få her, eller negletrimmer til at klippe dine negle, inden du filer dem.

Glasneglefil

Glasfile er neglefile lavet i glas. De har en elegant, matteret overflade og ser flotte ud i din neglepleje samling. Glas neglefile er ikke blot flotte, men også effektive. Du kan finde glas neglefile i kataloget ovenfor.

Neglefil i metal

Metal neglefile er meget elskede i neglepleje fællesskaberne da de ikke blot er effektive, de holder også for evigt. Vores metal neglefiler er alle sammen lavet i rustfrit metal, så de kan bruges i forbindelse med håndvask. De bør dog tørres af hvis de kommer i direkte kontakt med vand.

Neglebuffer

En neglebuffer har en skumkerne og er mere fleksibel end både glasneglefilen og metal neglefilen. Neglebuffere er komfortable at holde om og gør sig godt både i din neglepleje skuffe, men også til at tage med dig på farten.  

Manicure og pedicure sæt

Med et manicure og pedicure sæt kan du give dig selv eller andre den luksus behandling du fortjener derhjemme. Du slipper for den dyre manicure regning og kan lave en manicure komfortabelt hjemme hos dig selv. Vi har flere forskellige manicure og pedicure sæt, der fås i både forskellige flotte farver, men også flere forskellige manicure og pedicure redskaber, du kan få sæt med 6 dele, 7 dele, 9 dele, 12 dele eller 16 dele. Du kan også få et sæt med 4 i 1. Hvilket sæt der passer til dig kommer meget an på dine neglepleje behov. Pleje af dine negle er vigtigt for at holde dine negle sunde, her er nogle skridt du kan tage for at holde dine negle sunde og smukke:

 • Brug negleolie en til flere gange dagligt.

 • Trim dine negle hvis de bliver for lange, flækker eller flosser.

 • Fil dine negle i samme retning

Find alt du mangler i tilbehør til negle lige her hos Evermart.dk, tag et kig gennem kataloget ovenfor og find inspiration til din negle pleje rutine. Vi tilbyder hurtig og gratis levering!