Grydelapper & Grillhandsker

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (3)
 2. checkmark
  Weber Summit Serien  (1)
 3. checkmark
  Weber Genesis II Serien  (1)
 4. checkmark
  Weber Spirit 300 Serien (1)
 5. checkmark
  Weber Spirit 200 Serien  (1)
 6. checkmark
  Weber Q3000 Serien (1)
 7. checkmark
  Weber Q2000 Serien med Vogn (1)
 8. checkmark
  Weber Pulse 2000 med Vogn  (1)
 9. checkmark
  Weber Pulse 1000 med Vogn  (1)
 10. checkmark
  Weber Kulgrill 57 cm  (1)
 11. checkmark
  Weber Kulgrill 47 cm  (1)
 12. checkmark
  Weber Q1000 Serien (1)
Farve
 1. checkmark
  Beige (1)
 2. checkmark
  Sort (1)
 3. checkmark
  Grå (1)
 4. checkmark
  Rød (1)
 5. checkmark
  Grøn (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Gør madlavningen i køkkenet og på grillen lettere med et sæt gode grydelapper eller en lækker grillhandske

Gode grydelapper er et absolut must-have i ethvert køkken. da de hjælper med at beskytte hænderne mod høje temperaturer. Heldigvis findes både grydelapper og ovnhandsker i et hav af designs, farver og materialer. Uanset om du er til de helt klassiske grydelapper, enten de hæklede grydelapper af slagsen eller et par i silikone eller bomuld, eller om du foretrækker handsker, der yder den mest komplette beskyttelse, så hører dette tilbehør hjemme i ethvert køkken. Uden dem er det svært at håndtere varme retter og genstande som fade, gryder, tallerkener, skåle eller ovnplader, der kan risikere at give brandmærker og vabler, hvis ikke man er forsigtig. Skal du have mad ud af ovnen bliver det for eksempel en langtrukken affære uden grydelapper eller køkkenhandsker, hvis du skal vente på, at det hele køler ned før du tager fat. Gør derfor dig selv en tjeneste ved at finde et par gode grydelapper. Det gælder også ved grillen, hvor varmen fra selve grillen tit kan gøre det ubehageligt eller svært at vende maden, og hvor redskaberne hurtigt kan blive varme at holde på. Her kommer et par gode grillhandsker ind i billedet. Både lapper og handsker er desuden også perfekte til dig, der vil undgå at få alt for beskidte fingre under madlavningen, da det smarte køkkenudstyr også gør det nemt at undgå, at spild og fedt fra maden eller redskaber som gryder, spyd og fade kommer på fingrene eller tøjet. Se derfor også på dem som en hygiejnisk løsning. De fleste handsker og lapper kan endda let og hurtigt vaskes og rengøres og bruges igen og igen.

Sammen med meget andet køkkenudstyr er de smarte handsker og lapper derfor med til at gøre madlavningen både lettere, hurtigere og mere komfortabel. Det giver dig en god og effektiv beskyttelse, takket være de slidstærke og holdbare materialer, men sikrer også et godt greb omkring alverdens redskaber og beholdere - både i køkkenet og ved grillen i haven eller på altanen. Gå derfor ikke ned på udstyret i køkkenet eller til grillen - investér i et sæt gode og holdbare grydelapper eller grillhandsker til ethvert behov. 

Beskyt dig selv effektivt mod forbrændinger og varme køkkenredskaber

Det primære formål ved en grydelap er at beskytte dig og dine hænder mod varme genstande når du laver mad. I værste fald kan et varmt fad eller en plade i ovnen nemlig give nogle grimme og ubehagelige brandmærker og vabler - og det er det sidste man vil skulle tage stilling til når man laver mad. Det er heldigvis let at forhindre sådanne skader, hvis bare man passer godt på hænderne og beskytter dem ordentligt! Langt de fleste grydelapper, både hæklede grydelapper, silikone grydelapper og læder grydelapper, er lavet i materialer og i en tykkelse, der uden problemer yder en komplet og effektiv beskyttelse. De er i bund og grund designet til at kunne håndtere de høje temperaturer, også når du holder og tunge genstande i længere tid. En grydelap handske eller en grillhandske omslutter desuden hænderne helt og er perfekt til børnene eller til dig, der vil være helt sikker på at undgå forbrændinger og ærgerlige skader under madlavningen.

Derudover gør de det også meget lettere at lave mad, fordi du ikke skal vente på at fade, skåle og ovnplader køler ned før du flytter rundt på dem. I stedet kan du frit gribe fat om redskaber og beholdere i køkkenet uden at skulle bekymre dig om at brænde dig. Det smarte ved specielt grillhandsker er også, at du ofte kan beholde dem på mens du laver andre ting i køkkenet. Så skal du heller ikke bruge tid på hele tiden at tage dem af og på. Dette gælder speciel de smarte ovnhandsker med fingre, der giver en større bevægelsesfrihed og fleksibilitet. Har du ikke brug for køkkenhandsker med fingre er en klassisk grydelap i form af en luffe dog altid et solidt valg.

Vælg mellem grydelapper i forskellige materialer og former

Afhængigt af hvad du skal bruge grydelapperne til og hvor de skal bruges henne, kan det være en god ide, at du sætter dig ind i de forskellige typer grydelapper og handsker der findes. Der er nemlig forskel på kravene til en grydelap, der blot skal bruges til at tage et fad ud af ovnen med, og en grydelap eller grillhandske, der skal bruges når grillen kører på fuldt blus og maden skal vendes. Mange har også præferencer når det gælder grydelappens udseende, materiale og form, og det er derfor også værd at tage et kig på de forskellige typer og deres individuelle fordele og ulemper. 

Når mange tænker på grydelapper, så tænker de nok på de helt klassiske grydelapper, som ofte består af et firkantet stykke stof med en lille hank. Der kan tilpasses forskellige greb og genstande, fylder ikke meget og er generelt lette at have med at gøre. De kan både være lavet af stof og skum, der gør grydelappen tykkere og mere resistent overfor varme, men mange hælder også til de flotte hæklede grydelapper, der som en bonus let kan laves selv. Selvom en hæklet grydelap er lavet af garn, er den stadig utrolig holdbar og fuldt ud i stand til at holde dine hænder godt beskyttet. Denne klassiske grydelap kan dog også fås i silikone eller en anden type plast, der kan tåle høje temperaturer. De er ofte mere slidstærke og holdbare end grydelapper i naturmaterialer og er desuden utrolig lette at gøre rene efter brug. I sidste ende kommer valget derfor tit an på personlige krav og præferencer til udseendet og brugervenligheden. 

Udover den klassisk grydelap vælger mange of ovnhandsker, der modsat den simple lap har form som en vante eller handske. Det giver den en god sikkerhed og et godt greb omkring de forskellige varme genstande og sikrer, modsat lappen, at materialet risikerer at glide så dine fingre bliver brændte. Her er de nemlig omsluttet på alle sider med køkkenhandsker

Silikone grydelapper eller en klassisk grydelap handske?  

Som sagt findes der mange forskellige materialer og former når det gælder grydelapper og grillhandsker, og det handler derfor blot om at vælge den type, der passer bedst til dit køkken og dine behov. Skal du håndtere meget varme genstande, og bruger du ovnen tit, er det for eksempel en god idé at investere i en grydelap eller en ovnhandske, der er så holdbar som overhovedet muligt og er lavet i et tykt materiale. Her er silikone grydelapper et godt valg. De findes både som handsker med eller uden fingre, men også som almindelige grydelapper. Fælles for dem er, at de giver en så godt som komplet beskyttelse og ikke fylder meget. Har du blot brug for en god og stilfuld grydelap kan du gå efter en i stof, der fungerer lige som den skal, pynter og er let at opbevare i køkkenet eller ved grillen. Overvej derfor, hvad dine behov er, og gå derefter på jagt efter dine nye grydelapper!