Grillspyd & Grillbakker

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (5)
 2. checkmark
  Weber Q1400 (1)
 3. checkmark
  Weber Q1000 Serien (1)
 4. checkmark
  Weber Pulse 1000 med Vogn  (1)
 5. checkmark
  Weber Pulse 2000 med Vogn  (1)
 6. checkmark
  Weber Q3000 Serien (1)
 7. checkmark
  Weber Spirit 200 Serien  (1)
 8. checkmark
  Weber Genesis II Serien  (1)
 9. checkmark
  Weber Lumin (1)
 10. checkmark
  Weber Q2400 (1)
 11. checkmark
  Weber Q1400 (1)
 12. checkmark
  Weber Traveler (1)
 13. checkmark
  Weber Pulse Q2000 (1)
 14. checkmark
  Weber Pulse Q1000 (1)
 15. checkmark
  Weber Q2200 (1)
 16. checkmark
  Weber Q200 (1)
 17. checkmark
  Weber Q300 (1)
 18. checkmark
  Weber Q100 Serien (1)
 19. checkmark
  Weber Q1200 (1)
 20. checkmark
  Weber Q3200 (1)
Farve
 1. checkmark
  Sølv (3)
 2. checkmark
  Sort (2)
 3. checkmark
  Grå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige Grillspyd og grillbakker

En hyggelig grillaften er først rigtig hyggelig, når der er helt styr på  udstyret! Med det rigtige grill tilbehør er det nemlig ikke dét, der skal stoppe dig i at lave en masse lækkert mad på grillen. To essentielle dele når vi snakker grillmad er naturligvis grillspyd og grillbakker. 

Hvad kan man lave på et grillspyd?

Med grillspyd er mulighederne uendelige. Grillspyd kan nemlig varieres i en uendelighed efter både smag og råvarer. Et grillspyd er en nem og lækker måde, at få grillmad på. På et grillspyd kan der sættes alverdens kød og grønsager på, alt efter hvad du foretrækker. Det er en nem og indbydende måde, at lave mad på grillen. TIl et grillspyd kan der for eksempel bruges kylling, lam, rejer og svinekød, sammensat med f.eks peberfrugt, tomat og aubergine - du kan nemlig sammensætte et grillspyd lige efter hvilke grøntsager og kød du synes om. Når du laver grillspyd kan du med fordel lave en lækker marinade og pensle dem med, så giver det en ekstra god smag til dine grillspyd og du slipper for at grillspydet brænder sig fast til din grill. 

Særligt er grillspyd med kød og grønsager  populære, men et grillspyd kan også sagtens bruges til dessert, med f.eks skumfiduser - det er altså kun fantasien der sætter grænser for, hvad der kan laves af lækkert mad på et grillspyd. 

Grillspyd i træ eller metal?

Grillspyd fås både i træ og metal. Grillspyd i træ er engangs grillspyd i f.eks bambus, som du smider ud efter brug. Et grillspyd i bambus træ er derfor blandt andet særlig smart hvis du har mange gæster eller holder en fest - så behøver du nemlig ikke samle grillspydene ind efter brug, da grillspydene alligevel skal smides ud. Bruger du grillspyd af træ, er det dog en god idé at lægge dem i vand, inden de bruges, så de ikke brænder af på grillen. Fyld evt. en flaske med vand, hvor du nemt kan placere din grillspyd i. Skru herefter låget på flasken igen og lad grillspydene suge vand i minimum 2 timer - så er du sikker på, at du ikke får helt sorte grillspyd, som der går i ild i, når de ryger en tur på grillen. 

Grillspyd i metal er grillspyd du bruger igen og igen. Grillspydene i rustfrit stål holder til mere og du behøver ikke at tænke på, at lægge dem i vand før brug. Til gengæld skal du huske at samle dem ind ved dine gæster,  så de ikke ryger med i skraldespanden når tallerkenen tømmes. Hvilket grillspyd du skal vælge afhænger altså er dine egne behov og hvad du foretrækker. Foretrækker du at kunne smide grillspydene ud efter de er brugt eller vil du gerne have nogen du kan anvende igen og igen? Uanset om du er til grillspyd i træ eller metal, kan du lave lækre grillspyd over grillen. 

Grillbakker / Foliebakker

Foruden grillspyd finder du også et udvalg af grillbakker her på siden. Med en grillbakke kan du lave en masse forskellige mad, som du måske normalt ville have lavet i ovnen i stedet for. Med en foliebakke til grill kan det for eksempelvis grille kartofler, grøntsager og lignende. Mindre stykker grøntsager og kartofler vil ryge igennem din grillrist og generelt vil det ikke fungere specielt godt, at lave små kartofler direkte på en grill - laver du derimod i en grillbakke slipper du helt for, at skulle bruge ovnen i køkkenet samtidig med du får utrolig lækre kartofler. Det samme gør sig gældende for grønsager i alubakker - de får en fantastiske smag efter lidt tid på grillen. Med en grillbakke til dine grøntsager bliver de både sprøde og saftige, uden en gennemtrængende brændt smag fra grillristen, som ellers hurtigt kan opstå hvis du griller grøntsager direkte på grillristen. De fleste steger deres kød direkte på grillen, men det er en smule anderledes hvis du skal grille fisk. Fisk skal håndteres med en smule mere forsigtighed hvis det skal grilles og her er en foliebakke enormt praktisk. Når du bruger en alubakke til at tilberede din fisk, skal du heller ikke bekymre dig om kødet skulle sidde fast mellem rillerne på grillen. 

Grillning med rotisseri

Hvis du eksempelvis griller en hel kylling med et rotisseri vil du opleve at fedtet fra kyllingen drypper ned på grillristen, som derfor skal gøres godt og grundigt ren bagefter. Vil du gerne slippe for, at kødet drypper ned ved rotisseri skal du bruge en grillbakke. En grillbakke opsamler nemlig de safter der drypper ned, så det ikke lander ned imellem grillen. Det grillbakken får opsamlet behøver faktisk heller ikke smides ud - det kan du nemlig med fordel bruge til, at lave en lækker sovs eller til at tilberede dine grøntsager i bagefter - det giver en virkelig god smag til både sovs og grøntsager. 

Køb både grillspyd og grillbakker hos Evermart

Hvis du scroller op herfra kan du se hele udvalget af grillspyd og grillbakker her hos Evermart. Du finder både grillspyd i metal og grillspyd i træ samt grillbakker i flere forskellige størrelser. Alle priser er holdt helt i bund, så din grillsæson kan blive en succes uden det behøver koste dig en formue. Så rul endelig op herfra og klik dig rundt i kataloget med grillspyd og grillbakker. Er du på jagt efter andet tilbehør til din grill? Så har vi også en masse andet grill tilbehør her hos Evermart og du finder hele udvalget lige her.