Grill Rengøring / Børste

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (6)
 2. checkmark
  Weber Summit Serien  (4)
 3. checkmark
  Weber Genesis II Serien  (4)
 4. checkmark
  Weber Spirit 300 Serien (4)
 5. checkmark
  Weber Spirit 200 Serien  (4)
 6. checkmark
  Weber Q3000 Serien (4)
 7. checkmark
  Weber Q2000 Serien med Vogn (4)
 8. checkmark
  Weber Pulse 2000 med Vogn  (4)
 9. checkmark
  Weber Pulse 1000 med Vogn  (4)
 10. checkmark
  Weber Kulgrill 57 cm  (4)
 11. checkmark
  Weber Kulgrill 47 cm  (4)
 12. checkmark
  Weber Q1000 Serien (4)
 13. checkmark
  Morsø Forno Gas Grande m. Tavolo (1)
 14. checkmark
  Morsø Forno Gas Medio m. Tavolo (1)
 15. checkmark
  Morsø Forno Gas Picolo m. Tavolo (1)
 16. checkmark
  Weber Q3200 (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (4)
 2. checkmark
  Hvid (3)
 3. checkmark
  Multifarvet (2)
 4. checkmark
  Gul (1)
 5. checkmark
  Grå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Grillbørste Grill Rengøring

Her på siden har vi samlet en række produkter der kan hjælpe dig med vedligehold af din grill. Vedligehold af grill er faktisk ret nemt, du skal blot sørge for at holde din grill ren så den kan performe optimalt hver gang du griller. Husk altid at tømme drypbakker, få skiftet kullet eller rengøre gasblusende på en forsvarlig og sikker måde.

Din grill kom helt sikkert men en vejledning til hvordan du bedst rengøre den, og hvis ikke kan du finde en masse gode tips og tricks på nettet. Uanset om du skal udføre rengøring af gasgrill eller kulgril er det vigtige redskab en grillbørste. En rengøringsbørste til grill fjerne indtørrede madrester og andet snavs der kan sidde fast på din grillrist. Tag et kig her på siden og find lige det du mangler for bedst at kunne holde din grill ren. Herunder har vi lavet en lille guide til hvordan du bedst rengør din grillrist. 

En hurtig guide til rengøring af grillristen:

Få fat i det helt rigtige udstyr til grill rengøring. Du behøver ikke de helt store for at kunne gøre din grill ordentligt rent. Du kan faktisk bare brug en grillbørste og intet andet. Når du skal gøre grillen rent, kan du også gøre brug af brun sæbe eller lidt opvaskemiddel, dog skal du passe meget på når det kommer til kemikalier på grill da rester kan sætte sig fast på grillen og overføre sæbesmag til maden.

Når du har din grill rengøringsbørste i hånden kan du begynde på selve opgaven. Start med at gøre grillresten ren. Dette er lettest at gøre når grillen stadig er lun så kommer snavset nemlig nemmere af. Vi anbefaler at du giver din riste en hurtig tur med grillbørsten hver gang du har brugt den, derved sikre du at der ikke sidder gamle madrester på din grill og den altid er klar til brug næste gang du skal tænde op for den. Børst risten mens den sidder på grillen så du får alt det værste skidt af, når risten så er afkølet, kan du tage den af og vaske den efter med vand og sæbe hvis der er brug for det. Her er det selvfølgelig vigtigt at du får alle sæberester af din rist.

Et godt råd:

Smør din grillrise med en smule smagsneutral olie når den er gjort ren eller lige inden du begynder at grille. Olie sørger for at maden nemmere slipper risten og risten er derfor mindre beskidt næste gang den skal rengøres.