GPS Tracker til Børn & Ældre

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

GPS Trackere til Børn & Ældre

Ofte forbinder man GPS tracking med materialistiske ejendele og ikke med mennesker, men faktisk findes der en hel række GPS trackere beregnet til for eksempel børn og ældre.

GPS trackere til børn

Flere er imod GPS sporing af børn, men heldigvis findes der små, kompakte GPS'er beregnet til at tage i lommen, så man kun er under overvågning når man går alene hjem sent om aftenen eller er alene ude på legepladsen. En GPS tracker kan være afgørende i mange forskellige situationer, og man kan også bruge den til at undgå, at ens børn farer vild i fx Djurs Sommerland eller Bilka. Samtidig kan GPS'en lægges væk i en skuffe, når der ikke er brug for den.

GPS trackere til ældre

Det er langt fra alle, der finder det nødvendigt at gå rundt med en GPS tracker hver dag, men for nogle kan en GPS tracker give tryghed i hverdagen, fordi man ved, at man nemt og hurtigt kan få fat på sine nærmeste, hvis det er nødvendigt. En lang række trackere kommer nemlig med en SOS-knap og indbygget mikrofon. Det betyder, at man ved hjælp af ét tryk kan sende en alarmbesked til sin nødkontakt, og samtidig kan nødkontakten ringe GPS'en op og høre, hvad der foregår omkring den. 

Uanset om du leder efter en GPS tracker til børn eller ældre, finder du i vores sortiment et bredt udvalg af forskellige muligheder og funktioner, så du kan finde netop den GPS, der dækker dit behov bedst muligt. Kig dig omkring i vores katalog og bestil din nye GPS tracker i dag!