Garmin Vivoactive 4S

 • Garmin Vivoactive 4S Remme

  Garmin Vivoactive 4S Remme

 • Garmin Vivoactive 4S Oplader

  Garmin Vivoactive 4S Oplader

 • Garmin Vivoactive 4S Skærmbeskyttelse

  Garmin Vivoactive 4S Skærmbeskyttelse

 • Garmin Vivoactive 4S Opbevaring

  Garmin Vivoactive 4S Opbevaring

Vivoactive 4Garmin Vivoactive 4S

Garmin Vivoactive 4S er den mindre og mere kompakte version af Garmin Vivoactive 4 uret. 4S uret er udstyret med nøjagtigt de samme funktioner som Garmin Vivoactive 4, det hele er dog bare pakket ind i en mindre skærm. Derved passer bedre til mindre håndled, og folk der ikke ønsker et stort smartwatch. 

Garmin Vivoactive 4s er et smartwatch designet til den aktive og træningsglade. Uret har indbygget GPS, vejrtrækningsmåler, søvnovervågning, stress niveau tracker og en lang række flere funktioner. Garmin Vivoactive 4S registrerer alle de måder du bevæger dig på, og registrerer lige alle former for aktivitet via en af de 20 forud indlæste apps. Vivoactive 4S kommer også fuld udstyret med din egen personlige løbetræner, Garmin Coach, som hjælper dig med at nå dine mål, derudover tilbyder uret også animerede træningsprogrammer, der sørger for at du træner på den helt rigtige måde. Garmin Vivoactive 4S understøtter også musik download via uret direkte fra din telefon, hvilket betyder at du altid har det helt rigtige musik med på farten. 

Du har fuld kontrol over udseendet af dit Garmin Vivoactive 4S via appen Connetct IQ Store, hvor du kan vælge mellem et hav af forskellige gratis apps, widgets og urskiver. Ved køb af et Garmin Vivoactive 4S smartwatch medfølger der naturligvis en rem, men hvis du ønsker at skifte den til en ny og federe rem kan du følge linket HER.