Garmin Instinct

 • Garmin Instinct Remme

  Garmin Instinct Remme

 • Garmin Instinct Opladere & Kaber

  Garmin Instinct Opladere & Kaber

 • Garmin Instinct Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

  Garmin Instinct Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

 • Garmin Instinct Opbevaring

  Garmin Instinct Opbevaring

Garmin Instinct - det perfekte outdoor ur

Det nye Garmin Instinct er Garmins hidtil mest robuste og præcise tracking-ur med indbygget GPS. Det er det perfekte ur til udfordrende udendørsaktiviteter som mountainbiking eller ekstremløb, og med Garmin Instinct får du meget mere end en bare et aktivitetsur!

Forbedret GPS med TrackBack

Garmin Instinct er ikke bare udstyret med Garmins almindelige, avancerede GPS-teknologi. Med både GLONASS- og Galileo-satellitsystemer får du mulighed for at spore din færden i mere krævende omgivelser, og det 3-aksede kompas samt en indbygget trykhøjdemåler sørger for, at du kan orientere dig i terrænet. Samtidig giver funktionen TrackBack dig mulighed for at følge din præcise rute tilbage til hvor du startede.

Klarer selv de mest barske miljøer

Uret er konstrueret til den amerikanske militærstandard endhed 810G - det betyder, at det er vandtæt helt ned til 100 meter! Det er samtidig særlig modstandsdygtigt overfor varme og stød. Foruden alle de klassiske smartwatch-funktioner som pulsmåling og aktivitetstracking, får du i Garmin Instinct også en ridsefast urskive, der kan aflæses selv i direkte sollys. Uret har et lækkert, professionelt og minimalistisk design, og så kommer det i tre farver: Sort, hvid og rød.