Garmin Forerunner 735XT

  • Remme til 735XT

    Remme til 735XT

  • Oplader til 735XT

    Oplader til 735XT

  • Skærmbeskyttelse

    Skærmbeskyttelse

1 til 12 ud af 21

pr. side
Sorter faldende

1 til 12 ud af 21

pr. side
Sorter faldende

Forerunner Garmin Forerunner 735XT - multisportsur med ny løbedynamik

Forerunner er Garmins serie af løbeure, der er udviklet over mere end 15 år. I 2016 lancerede Garmin aktivitetsuret Garmin Forerunner 735XT som et løbeur, der også egner sig til alle andre former for sport. Uret er seriens første model med Garmin Elevate håndledsbaseret pulsmåling, der sætter brugeren fri fra brystremmen, som tidligere har været en fast makker til Garmin Forerunner. 

Garmin Forerunner 735XT udskiller sig særligt ved de opgraderede løbe-, cykel- og svømmedynamikker, der hjælper dig til avanceret information som skridtlængde og jordkontakt per skridt. Forerunner 735XT måler desuden din VO2-max og syregrænse, og giver dig på den baggrund restitutionsanbefalinger. Smartwatchet indeholder også en helt basal aktivitetstracker, så du kan monitorere kalorieindtag, søvn og antal skridt. Som de øvrige Garmin-ure kan du uploade din data til Garmin Connect og holde øje med dine fremskridt i realtid - og konkurrere med dig selv eller andre!

Garmin Forerunner er en stærk konkurrent blandt GPS-urene på markedet, men hvad er et smartwatch uden det rigtige tilbehør? I vores katalog finde du et bredt udvalg af både remme, beskyttelse og ekstra opladere til Garmin Forerunner 735XT!