Garmin Approach S40

 • Garmin Approach S40 Remme

  Garmin Approach S40 Remme

 • Garmin Approach S40 Opladere & Kabler

  Garmin Approach S40 Opladere & Kabler

 • Garmin Approach S40 Skærmbeskyttelse

  Garmin Approach S40 Skærmbeskyttelse

 • Garmin Approach S40 Opbevaring

  Garmin Approach S40 Opbevaring

Garmin Approach S40Garmin Approach S40

Approach S40 er en del af Garmins serie af golfure med superpræcise GPS'er og særlige golf-funktioner til at hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder på græsbanen. Smartwatchet er udstyret med en 1,2" touchskærm omgivet af en rå og elegant metalkrans, så du helt selv kan style dit Garmin Approach S40 og givet det dit eget personlige præg.

Spor hvert enkelt slag

En af de mest unikke og kendetegnende funktioner for Approach S40 er den indbyggede spilregistrering, der registrerer position og distance ved hvert slag. Når du kobler uret til Garmin Golf-appen, samler Garmin dine data og præstationer på ét sted og viser dig en statistik over dine slagdistancer og din præsicion på greenen. På den måde kan du hele tiden holde øje med din udvikling og få hjælp til at perfektionere din slagteknink. I Garmin Golf-appen kan du også oprette eller deltage i konkurrencer med andre golfspillere og se, hvor godt du placerer dig på ranglisterne. Alle resultater ryger direkte ind i live-scoren, hvor du kan holde øje med dine statistikker i realtid og efterfølgende når runden er slut. 

Selvom Garmin Approach S40 er designet specifikt til golfsport, indeholder den også aktivitetstracking-funktioner som aktivitetsgenkendelse og skridt- og kalorietæller. Du kan parre smartwatchet med din smartphone og modtage notifikationer, beskeder og opkald direkte på armen. Med det rette tilbehør kan du style uret til at passe ind i enhver sammenhæng, både på og uden for golfbanen, og i vores katalog finder du et bredt udvalg af både remme, skærmbeskyttelse og opladere.