Garage til LawnExpert Robotplæneklipper

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (9)
 2. checkmark
  LawnExpert (9)
Farve
 1. checkmark
  Brun (4)
 2. checkmark
  Sort (3)
 3. checkmark
  Hvid (2)
 4. checkmark
  Sølv (2)
 5. checkmark
  Grå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Beskyt din maskine året rundt med en garage til LawnExpert Robotplæneklipper

Der er flere gode grunde til at investere i en garage eller et hus til din robotplæneklipper. Uanset om du har brug for en simpel overdækning eller foretrækker en mere avanceret model vil de begge være med til at forlænge levetiden på din robotplæneklipper. Med en garage kan du nemlig passe ekstra godt på både din robotplæneklipper og dens ladestation. Garagen beskytter mod vind og vejr, og sikrer desuden at din robotplæneklipper ikke står fremme og tilgængeligt hele døgnet, hvor den kan blive udsat for slid og skader. Afhængigt af hvilken type garage du vælger til din LawnExpert, får du forskellige grader af beskyttelse. De mest simple modeller fungerer bare som et bredt halvtag for robotplæneklipperen, der skærmer mod regn og nedfaldne blade, mens de mere avancerede modeller med lukket port skærmer din LawnExpert fra alle sider.

Vælg mellem flere typer robotplæneklipper garager til LawnExpert

Som med meget andet tilbehør findes der også flere typer og modeller når det gælder garager og huse til robotplæneklipper. Hvis du vil give din LawnExpert robotplæneklipper det ultimative opholdssted, så kan du eksempelvis kigge på en garage med automatisk port. Garagen er udformet som en rigtigt garage, bygget i træ med automatisk port og vipbart vinkeltag, så du ubesværet kan få adgang til robotplæneklipperen, når den står parkeret i garagen. Garagers porte er desuden ofte mekaniske og fungerer ved, at robotplæneklipperen skubber til en løftearm, når den kører ind og ud af garagen. Den bruger derfor ikke strøm eller batteri, til at åbne og lukke porten.

Vil du derimod gerne opbevare din robotplæneklipper tørt og sikkert, uden at skulle se på en stor garage i haven? Så er et 2-i-1 Blomsterbed & Garage et rigtig godt bud på en løsning, der kan camoufleres og gå i ét med resten af haven. Oppefra ligner en robotplæneklipper garage af denne type nemlig en almindelig blomsterkasse til krydderurter, potteplanter eller lignende, men nedenunder er der plads til din robotplæneklipper & ladestation. Robotplæneklipperen vil her være dækket til alle sider af træ og et tykt lamelgardin i PWC. Så er den godt beskyttet og fylder på samme tid ikke meget rent visuelt i haven. Det er endda også en god måde at få plads til endnu flere blomster og bede.

Hvis du er på udkig efter en minimalistisk og vedligeholdelsesfri garage, bør du også tage et kig på udvalget af garager i aluminium til LawnExpert. Aluminiumsgarager findes i forskellige designs, farver og prisklasser, som hver især nok skal skærme din robotplæneklipper mod vind og vejr. Det er en holdbart og flot alternativ til, for eksempel, garager i træ.