Garage til Cub Cadet XR Robotplæneklipper

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (7)
 2. checkmark
  Cub Cadet XR (7)
Farve
 1. checkmark
  Sort (3)
 2. checkmark
  Hvid (2)
 3. checkmark
  Brun (2)
 4. checkmark
  Sølv (2)
 5. checkmark
  Grå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Garage til Cub Cadet XR - Parkér din robot i ly for regn og vind

Vil man gerne have mest muligt ud af sin robotplæneklipper, bør man overveje en garage. Den holder robotten beskyttet mod solen og i tørvejr, når det regner. Det vil i sidste ende forlænge robottens levetid.

Der findes forskellige typer af vedligeholdelsesfrie garager til Cub Cadet XR, som du kan vælge mellem. Hver type har forskellige fordele. Halvtag, hus med port, garage med højbed - hvilken type du skal vælge, kommer an på din behov og din personlige smag.

Et shelter fungerer som et halvtag. Det er den klassiske løsning, som er nem at sætte op og den billigste form for beskyttelse. Vælger du et hus til Cub Cadet XR, er alle sider beskyttet. Når robotten skal i gang med havearbejdet åbner porten automatisk og lukker ligeledes, når arbejdet er færdigt, og robotten er vendt hjem til basen. De forskellige typer af overdækning til Cub Cadet XR kommer i forskellige farver og designs. Fælles for dem alle er, at de giver god beskyttelse, har et flot design og er en nem og praktisk løsning til haven.