Garage til AL-KO Robotplæneklipper

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (4)
 2. checkmark
  AL-KO Robotplæneklipper (4)
Farve
 1. checkmark
  Sølv (2)
 2. checkmark
  Brun (1)
 3. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Pas godt på din AL-KO med en god garage til robotplæneklipper!

Har du en AL-KO robotplæneklipper vil du med stor sandsynlighed også gerne passe godt på den. Maskinen bliver nemlig udsat for en del når den arbejder udenfor året rundt, og derfor er tilbehør som et hus til robotplæneklipper et absolut must-have. Det beskytter nemlig robotplæneklipperen mod ærgerlige skader fra vind og vejr, hvilket er med til at forlænge levetiden og effektiviteten af din AL-KO.

Garagerne kan fås i et par forskellige materialer såsom aluminium eller træ, hvilket har nogle fantastiske fordele. Garagerne i aluminium er produceret i super stilrene og moderne designs, som ser smart ud i enhver have. Robotplæneklipper huse i træ har derimod et mere varmt og hyggeligt design, samt en automatiske port som åbner og lukker. Fælles for begge materialer er, at de er super holdbare, samtidig med at du kan være sikker på, at din robotplæneklipper er beskyttet året rundt.

Sørg altid for at måle din robotplæneklipper før køb af en garage, så du finder den rette størrelse i en garage, som passer til netop din have og robotplæneklipper.