Foto Pakker

  • Kamera Tilbehørspakker

    Kamera Tilbehørspakker

  • Belysningssæt

    Belysningssæt

  • Blogger / Vlogging Udstyr

    Blogger / Vlogging Udstyr

Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

SoftboxsætFotopakker: Alt-i-en Løsninger til Fotografering

Hos Evermart har vi samlet vores belysnings- og fotorelaterede produkter i pakker, så du nemt kan finde den rigtige samleløsning. Om det er til portrætfotografering eller produktfotografering, kan vores fotopakker hjælpe dig med at fremkalde de bedste billeder. Kataloget ovenfor består af en lang række af forskellige fotopakker, så om du er blogger eller naturfotograf, så har vi helt sikkert en fotopakke med det rette fotoudstyr og -tilbehør til dig.

Vores fotopakker består blandt andet af forskellige fotostudier, kamera tilbehør og belysningssæt. Uanset om du er amatørfotograf eller professionel fotograf, er vi sikker på, at formålet er det samme - nemlig gode billeder. Med vores foto udstyr vil dine billeder og videoer blive taget til helt nye højder. I katagorien ovenfor med belysningssæt, vil du finde forskellige pakker med eksempelvis ringlys og softboxes. Med et ringlys kan du blandt andet optage YouTube videoer i lige så god kvalitet, som de helt store YouTube stjerner. Softboxes er perfekt til portræt fotografering, så du ikke er afhængig af det naturlige lys udenfor. Det betyder også, at du lave dit eget fotostudie helt uafhængig af hvordan lysforholdene er. 

Som standard kommer de fleste af fotopakker altid med stativ. Det skyldes, at der som oftest medfølger fotobelysning i form af et ringlys eller en softbox. Disse to slags belysninger er med til at give dine billeder et naturligt lys, der gør objekter og motiver langt klarere. Blandt tilbehøret i vores fotopakker finder du også foto baggrunde. Foto baggrundene fås både i grøn, sort og hvid, så om du skal lave en fed green screen-optagelse eller blot tage produktbilleder, så har vi fotobaggrunden til dig. 

I vores kategori med fotostudier finder du komplette sæt til at lave det perfekte setup! Pakkerne med fotostudie tilbehør indeholder eksempelvis softboxes, ringlys, tripod og baggrunde. Med en ensartet baggrund og det rigtige lys, kommer du enormt langt, når det kommer til at tage gode billeder i en høj kvalitet. 

Hvis du nyder at fotografere udendørs og gerne vil tage professionelle billeder uden at skulle medbringe lys og store stativer, så har vi også løsningen på det. I outdoor foto sættet medfølger der en lysreflektor, som er en nem måde, at kontrollere lyset i et billede, fordi den blot skal holdes i den vinkel, som giver det ønskede lysfald. Lysreflektoren kommer både i guld og sølv, som har hver deres fordele. En guld lysreflektor til fotografering giver billedet en varm, gylden glød, mens en sølv øger mængden af lys i billedet. 

Priserne på vores fotopakker er meget varierende, eftersom hver fotopakke er målrettet én bestemt slags billeder. Derfor finder du både fotopakker helt ned til 200-300 kroner, men også professionelle fotopakker med professionelt udstyr til over 1.000 kroner. Kataloget rummer derfor både over fotopakker, der kan bruges af den professionelle, men samtidigt også over fotopakker til amatørfotografen. Tag et kig i vores katalog og find fotopakken og fotoudstyret, som netop du står og mangler