Filter til Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Roborock S5 / S50 (1)
  2. checkmark
    Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (1)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Køb Billige HEPA Filtre & Vandfiltre til Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2

Her på siden finder du vores udvalg af billige HEPA-filtre & Vandfiltre til Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop & Mop 2. Hvis du er den heldige ejer af en robotstøvsuger, så ved du også hvor lækkert det er, at komme hjem til at rent og støvfrit gulv - helt uden at du selv har måttet bruge tid og kræfter på at svinge støvsugeren. 

Et tilstoppet filter kan dog forringe sugeevnen i en robotstøvsuger, og så fordelene jo pludseligt ikke så store længere. Støvsugerfiltre er sliddele, som naturligt skal udskiftes med tiden, da det bliver tilstoppede og slidte i takt med, at de bliver brugt. Hvor hurtigt filteret i din Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 bliver tilstoppet og slidt, afhænger selvfølgelig af hvor ofte robotstøvsugeren bruges, samt hvor meget støv den suger op, når den er i gang. De forskellige producenter af robotstøvsugere har ofte et bestemt tidsrum, som de anbefaler, at der skal gå mellem udskiftning af forskellige dele. Din Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop har også et vandfilter, som hjælper med at regulere hvor meget vand, der løber fra vandbakken og ned til moppekluden - dette filter skal ligeledes udskiftes regelmæssigt, for at robotstøvsugeren fungerer optimalt. Heldigvis har vi her på siden et udvalg af billige, men gode filtre til Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop & Mop 2, så du let og billigt kan få et nyt HEPA-filter eller Vandfilter, hvis din robotstøvsuger trænger til at få sit skiftet.

HEPA Filtre til Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop & Mop 2

Vores filtre til Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop er af typen HEPA. HEPA står for High Efficiency Particulate Air, hvilket betyder at filtrene er ekstremt tætvævede og er i stand til at filtrere mikroskopiske partikler fra luften. Et HEPA-filter sørger altså for, at den luft som kommer ud af din robotstøvsuger er filtreret for pollen, støvmider og andre små partikler, som kan findes i det støv, der samler sig i hjemmet. 

Filteret i en robotstøvsuger skal skiftes jævnligt, så hvorfor ikke spare penge ved at købe flere filtre ad gangen? Så har du også et rent filter på lager, næste gang din Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop trænger til et nyt. Vi tilbyder nemlig pakkeløsninger på HEPA-filtre, hvor stykprisen på filtrene er markant lavere end ved køb enkeltvis. Se dem her på siden! 

Køb Billige Filtre & andet Tilbehør til Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop & Mop 2 og få Fri Fragt!

Her på Evermart.dk kan du købe billige HEPA-filtre & Vandfiltre til Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop & Mop 2. Derudover har vi et stort udvalg af andet tilbehør og udstyr - herunder børster, hjul, dæk & moppeklude til din Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop, så du altid kan være velforsynet på den front. Vi giver dig mulighed for at få Fri Fragt på alle ordrer - uanset størrelsen på ordren - og hvis du ikke kan vente med at modtage til nye filter til Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2, så har du også mulighed for at vælge dag-til-dag-levering.