Filter til Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2 (1)
  2. checkmark
    Ecovacs Deebot Ozmo Slim 10 (1)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Billige HEPA filtre til Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2 

Støvfilteret i din robotstøvsuger er en sliddel, ligesom børsterne. Hver gang din Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2 kører hen over dine gulve, vil der samle sig en masse snavs i filteret. Skal din robotstøvsuger levere det bedst mulige resultat, er det en god idé at rengøre og/eller udskifte HEPA-filteret fra tid til anden. På Evermart.dk kan du finde billige HEPA støvfiltre, som passer til netop din Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2. Vil du gerne vide mere om filteret i din robotstøvsuger, kan du læse mere her på denne side.

Hvad er et HEPA-filter?

Et HEPA-filter har en højere filter-kvalitet. Det betyder, at den luft som bevæger sig gennem din robotstøvsuger, er filtreret ekstra grundigt, inden den havner i dit hjem. HEPA står for high-efficiency particulate air. Et HEPA-støvfilter er i stand til at opfange selv mikroskopiske partikler, såsom blandt andet støv, pollen, mug, bakterier og andre allergener fra eksempelvis hunde og katte. Det gør denne type filter særlig oplagt til allergikere, der ønsker en ren og allergi-fri luft i deres hjem. 

Sådan ved du om filteret trænger til en udskiftning

Efter hver rengøring vil der samle sig en masse støv og andet snavs i filteret.. Med tiden vil det ophobe sig, og potentielt tilstoppe filteret. Med et tilstoppet filter, vil din robotstøvsuger ikke være i stand til at rengøre optimalt. Den skal nemlig kæmpe endnu hårdere for at opnå samme sugeevne. Er din robotstøvsuger begyndt at gøre dårligere rent, eller er den begyndt at støje mere, kan det være et tegn på, at støvfilteret i din Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2 trænger til en udskiftning. 

Hvordan udskifter man filteret på Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2?

Udskiftning af HEPA støvfilteret på din Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2 er en del af den nødvendige vedligeholdelse. Men det er heldigvis billigt, hurtigt og meget nemt!

Start med at løfte låget på din robotstøvsuger, og tag derefter støvbakken op, som du normalt gør, når det er tid til at tømme den. Åbn nu støvbakken og tøm indholdet i en skraldespand. Filteret er placeret i siden af støvbakken. Det kan forsigtigt hives ud, uden brug af nogen former for værktøj. Du kan nu enten rengøre eller udskifte dit gamle filter. Når du har sat filteret i og sat støvbakken tilbage igen, er din robotstøvsuger igen klar til at fjerne støv, krummer, hundehår og andet snavs fra dine gulve. 

Husk at rengøre støvfilteret jævnligt

Robotten klarer støvsugningen for dig. Det eneste du skal gøre, er at vedligeholde din trofaste rengøringsassistent, og sørge for at den er i god stand. På den måde sikrer du, at den får et langt liv og at du får rene gulve. Et fyldt filter vil også påvirke indeklimaet i dit hjem, da et fyldt filter forhindrer din robotstøvsuger i at bortfiltrere uønskede partikler fra den luft, som forlader robotten. Hold derfor øje med filterets stand, og rengør det ofte. 

Det er ikke kun filteret, som har brug for en kærlig hånd engang i mellem. Børsterne på din robotstøvsuger er også en sliddel. Du kan finde filtre, børster og andet udstyr til en rigtig god pris her på Evermart.dk.