Filter til Ecovacs Deebot Ozmo Slim 10

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2 (1)
  2. checkmark
    Ecovacs Deebot Ozmo Slim 10 (1)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Filtre til Ecovacs Deebot Ozmo Slim 10 - HEPA filtre til lave priser

Støvsugere - robotter eller ej - suger luft ind for at få fat på støv og skidt, der ligger på gulvet. Det ved langt de fleste nok godt. Men der er måske færre, der tænker over, at luften også kommer ud igen i den anden ende. Endda i renere form, uden støv og skidt, der i stedet ender i støvbeholderen, hvorfra det kan komme videre til skraldespanden.   

Det skyldes robotstøvsugerens luftfilter. Luftfilteret sidder i forlængelse af støvbeholderen, og medvirker således til at adskille luft og støv - hvilket er en nødvendighed for, at man kan få en god og grundig støvsugning, hvor støv og skidt ikke bare ryger hele vejen igennem systemet og tilbage på gulvet, hvor det kom fra. 

Her på siden kan du se vores udvalg af filtre til Ecovacs Deebot Ozmo Slim 10, og læse mere om filtrene, samt hvornår og hvordan de bør skiftes. 

Derfor bør du vælge et HEPA filter til din Ecovacs Deebot

De filtre til Ecovacs Deebot Omzo Slim 10, som du finder her på siden, er af typen HEPA. HEPA er en forkortelse for High Efficiency Particulate Air og betyder kort fortalt, at filtrene er i stand til at filtrere den indsugede luft for mikroskopiske partikler af en vis størrelse, herunder pollen, bakterier, husstøvmider og andre mikroorganismer og allergener, der kan være med til at forringe indeklimaet i hjemmet. Med et HEPA filter fjerne man altså ikke alene synligt skidt og støv fra gulvet - man undgår samtidig at meget af støvets indhold af forskellige bestanddele forbliver i rummet efterfølgende. 

Er det ved at være tid til et nyt filter til din Ecovacs Deebot Ozmo Slim 10?

Luftfiltre har det med at blive tilstoppede med tiden, da der samler sig en masse støv og skidt i dem, som hober sig op og bliver mere og mere kompakt. Hvis et filter bliver meget tilstoppet og fyldt, kan det gå udover støvsugerens sugeevne, da motoren i så fald skal arbejde hårdere for at trække luft igennem filtret. Det kan resultere i en mangelfuld og dårlig støvsugning, så hvis man oplever noget i den retning fra sin robotstøvsuger, er det oplagt at starte med at kigge filteret et kig. 

Husk at rengøre filteret på din robotstøvsuger

Filtre skal selvfølgelig skiftes fra tid til anden, men det er også en god idé at give dem en let rengøring jævnligt - for eksempel i forbindelse med, at man alligevel har støvbeholderen ude for at tømme den. En let og hurtig måde at rense filteret er, at fjerne det fra sin plads og banke det forsigtigt mod kanten af skraldespanden, så eventuelt løst støv falder ud. Herefter sættes filteret blot på plads igen. 

Sådan skifter du nemt filteret på din Ecovacs Deebot

 Start med at åbne låget på robotstøvsugeren top, så du får adgang til støvbeholderen. Tag derefter fat i beholderens håndtag og løft den op. På støvbeholderen front sidder luftfilteret. Træk luftfilteret ud af sin plads, ved at gribe om dets sider. Husk også at fjerne den sorte stribe skum, der ligger bag ved filteret. Find dit nye luftfilter til Ecovacs Deebot Ozmo Slim 10 frem - der medfølger et nyt stykke sort skum, som skal lægges på plads først, inden det nye filter sættes på plads, hvor det gamle sad.