Filter til Dreame Z10 Pro

Trænger din Dreame Z10 Pro til et nyt filter?

Dreame Z10 Pro fungerer ligesom andre støvsugere med gennemstrømmende luft. Den trækker luft ind, når den støvsuger, og derefter lukker den det ud igen for at kunne suge ny luft ind. Derfor er en Dreame Z10 Pro også nødt til at have et luftfilter ligesom andre støvsugere. Et filter skal stoppe støv og andre små partikler i at komme ud i luften, så det ikke generer eventuelt indeklima eller vejrtrækning omkring støvsugeren.

Et HEPA filter til en Dreame Z10 er et stærkt filter, der fjerner alle mikroskopiske partikler lige fra støvmider, snavs og bakterier. Deraf navnet: “High Efficiency Particulate Air”. Dermed undgår du et tungt indeklima og derimod får renere luft for alle i husstanden. Og hvis du har pollenallergi, stopper HEPA filteret også pollen i at strømme ud fra  Dreame Z10, hvilket kan være rigtig praktisk om sommeren. 

Rens og udskiftning af et HEPA filter er en almindelig del af at vedligeholde en robotstøvsuger som Dreame Z10 Pro. Den skal renses eller udskiftes i ny og næ for at kunne fungerer mest optimalt.