Filter til Dreame W10

Rens luften og få en grundig rengøring med et nyt filter til Dreame W10 

Selvom en robotstøvsuger langt hen ad vejen passer sig selv, har den lille maskine stadig brug for en ekstra hjælpende hånd en gang imellem. Det har den specielt når til kommer til tilbehør og udstyr, hvilket er med til at sikre, at robotstøvsugeren fungerer som den skal. 

Filteret i en Dreame W10 er en af de vigtigste dele. Det er med til at rense luften inden den kommer ud i rummet igen, så støv ikke bliver spredt ud over det hele. Et filter har derfor en vigtig funktion, og en tommelfingerregel lyder på, at det burde udskiftes hvor 2-3 måned. Gerne oftere, hvis robotstøvsugeren i perioder bliver brugt mere end normalt. Filtrene til Dreame W10 er også lette at skifte og montere ved at åbne støvsugerens låg

Få et bedre indeklima med det rigtige filter til Dreame W10

Der findes flere forskellige filtre til robotstøvsugere, og det er derfor vigtigt at vælge den rigtige slags for det bedste resultat. Her er HEPA-filteret et godt valg. Et HEPA filter har den specielle egenskab, at det renser luften i hjemmet for støv og andre mikroskopiske partikler. Det sker ved at filteret renser og filtrerer støvsugerens udstødningsluft inden det bliver sendt retur i rummet. Det er en stor fordel for støvallergikere, da de partikler der tit udløser allergien vil blive filtreret fra. De smarte filtre er derfor også astma og allergivenlige, da de hjælper med at holde luften så ren som muligt, samtidig med at rengøre gulvet. 

Der er mange ting i hjemmet der skal afgive støv og snavs, og derfor er det helt rigtige filter afgørende for indeklimaet og for din robotstøvsugers ydeevne.