Filter til Ecovacs Deebot X1 Omni / Turbo

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Ecovacs Deebot X1 Omni / Turbo (9)
 2. checkmark
  Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus (9)
 3. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo 950  (6)
 4. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo 920  (6)
 5. checkmark
  Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus / T10 Turbo (3)
 6. checkmark
  Ecovacs Deebot T20 Omni (3)
Farve
 1. checkmark
  Sort / Hvid (9)
 2. checkmark
  Hvid (6)
 3. checkmark
  Grå (6)
 4. checkmark
  Grøn (6)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

HEPA filter til Ecovacs Deebot X1 Omni - altid et sikkert valg!

For at opnå det bedste rengørings-resultat er det vigtigt, at man holder skarpt øje med standen på støvfilteret i din Deebot robotstøvsuger. Du skal holde et skarpt øje med et Deebot X1 Omni / Turbo filter, da det skal være rent og intakt, og ikke være fyldt med skidt, støv og snavs. 

Hvis filteret består af for meget skidt og snavs, kan det tilstoppe filteret i sådan en grad, at det kan forringe sugeevnen markant. Når robotstøvsugeren har en dårlig sugeevne, vil det også give en dårlig rengøring. 

Derfor er det vigtigt at rengøre et filter, hvis det består af alt for meget skidt og støv. Og hvis det er slidt eller ødelagt, er det vigtigt at udskifte det med et nyt filter til Deebot X1 Omni / Turbo. 

Det er desuden nemt og enkelt at udskifte filtre, og derfor er det vigtigt at gøre i ny og næ. Man kan skrive sig bag øret at tjekke til filteret minimum én gang om måneden, så man er sikker på, at alt er, som det skal være.

Et Deebot X1 Omni / Turbo HEPA filter fanger flere partikler

Når det gamle filter til Deebot X1 Omni / Turbo skal udskiftes med et nyt, kan det være en fordel at udskifte det med et HEPA-filter. HEPA-varianten giver ikke kun den bedste filtrering af luften, men giver også den bedste filtrering af mikroskopiske partikler. Disse mikroskopiske partikler dækker over en lang række af allegener såsom pollen og støv, og derfor er et HEPA-filter et rigtig godt valg for allergikere. 

Til trods for at det ikke er det sjoveste at skifte filter til Deebot X1 Omni / Turbo eller at tjekke til det i ny og næ, så er det vigtigt at gøre for at fastholde et godt indeklima og en pæn rengøring. Uden et filter vil støv, skidt, snavs og andre eventuelle partikler blæse ud i rummet, når robotten støvsuger. Og uden et rent og intakt Deebot X1 Omni / Turbo filter vil robotten som sagt levere et dårligt rengørings-resultat.