Filter til Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus / T10 Turbo

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Ecovacs Deebot X1 Omni / Turbo (12)
 2. checkmark
  Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus (12)
 3. checkmark
  Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus / T10 Turbo (9)
 4. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo 950  (9)
 5. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo 920  (9)
 6. checkmark
  Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus (3)
 7. checkmark
  Ecovacs Deebot T20 Omni (3)
Farve
 1. checkmark
  Sort / Hvid (12)
 2. checkmark
  Hvid (9)
 3. checkmark
  Grå (9)
 4. checkmark
  Grøn (9)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Hold din robotstøvsuger godt kørende med et nyt filter til Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus / T10 Turbo

Som med envher maskine, og støvsuger, er det vigtigt at vedligeholde den ordenligt, hvis den skal kunne fungere optimalt. Derfor er det vigtigt at have det rigtige tilbehør og udstyr til din robotstøvsuger. Selvom din Ecovacs Deebot T10 /T10 Plus / T10 Turbo kan klare de fleste opgaver selv er det nødvendigt at udskifte og holde øje med de enkelte dele i støvsugeren. Det gælder specielt dens filtre. Deres funktion er at filtrere luften, der bliver suget ind i og gennem støvsugeren, før den bliver ført ud i rummet igen. I denne process vil filtrene filtrere skadelige partikler og allergener fra og sikre, at ren luft bliver sendt ud i rummet.

Filtre kan dog let blive tilstoppet og ineffektive, og det er derfor vigtigt at skifte dem ud med nye filtre. Et tilstoppet filter kan nemlig have en negativ effekt på din robotstøvsugers sugeevne og effektivitet. Hvis filteret ikke bliver skiftet ud jævnligt risikerer du, at det bliver blokeret, når gammelt støv og skidt bygger sig op på det følsomme filter. Det gør, at din robotstøvusger ikke kan suge med samme kraft som før, fordi den samme mængde luft ikke kan komme gennem filteret.

Fordelene ved et HEPA-filter til Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus / T10 Turbo

Der findes mange forskellige filtre på markedet, men et af de mest effektive filtre er et HEPA filter. HEPA står for “high-efficiency particulate air”, og det smarte filter har et tyndt lag mesh som luften bliver skubbet gennem. Dette gør, at størtedelen af skadelige partikler, støv og allergener bliver fanget i det fin-maskede filter og på den måde forhindret i at sprede sig i luften.

I forhold til normale filtre, der er lavet af mere porøse materialer, har disse filtre flere lag af tyndere materialer, der bedre opfanger selv de mindste partikler. Et HEPA filter er derfor også med til at rense luftkvaliteten i dit hjem, samdigig med, at et nyt filter forbedrer robotstøvsugerens sugeevne og effektivitet. Gør derfor både noget godt for dig selv og din robotstøvsuger ved at købe ekstra filtre til Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus / T10 Turbo.