Filter til Ecovacs Deebot Ozmo T9 Aivi / T9 Aivi+

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo T9 Aivi / T9 Aivi+ (5)
 2. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo 950  (3)
 3. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo 920  (3)
 4. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo T8 / T8+ / T8 Aivi (1)
Farve
 1. checkmark
  Grå (5)
 2. checkmark
  Hvid (3)
 3. checkmark
  Blå (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Husker du at skifte dit T9 Aivi / T9 Aivi+ HEPA filter?

Det er vigtigt af og til at udskifte et gammelt og slidt filter med et nyt og rent filter til Deebot T9 Aivi / T9 Aivi+. Jo flere omgange med støvsugning samt jo mere skidt og snavs, der er, desto hurtigere bliver et filter tilstoppet og beskidt.

Når det bliver tilstoppet, er det på tide at få det udskiftet. For skiftes det ikke af og til, vil du ikke kun opleve en mindre effektiv støvsugning, men du vil også opleve, at sugeevnen er blevet forringet, samt at det er hårdt for motoren.

Ved at udskifte det gamle filter med et nyt filter til Deebot T9 Aivi / T9 Aivi+, vil du med det samme opleve en bedre støvsugning og et renere gulv. Det skal udskiftes med jævne mellemrum, og det smarte ved en Deebot er, at den selv giver besked om det.

Renere gulve & bedre luftkvalitet

Når filteret trænger til at blive udskiftet, og din T9 Aivi’s motor eller T9 Aivi+’s motor trænger til en kærlig hånd, bør du udskifte det gamle filter med et HEPA-filter. Et HEPA-filter er et rigtig godt Deebot T9 Aivi / T9 Aivi+ filter, der har mange fantastiske egenskaber og fordele - især for allergikere. Ikke nok med at det opsamler selv de helt små støvpartikler, så er det også med til at give et renere indeklima i hjemmet. HEPA-filtre opfanger både de helt mikroskopiske støvpartikler samt allergipartikler. Derfor er Deebot T9 Aivi / T9 Aivi+ HEPA-filter det bedste valg, hvis man er allergisk overfor støv, snavs og lignende partikler.Derudover går der længere tid mellem, at synligt støv samler sig, da filteret sørger for at tage alt støvet, når der støvsuges.