Dyson Big Ball Tilbehør

 • Mundstykker & Adaptere til Dyson Big Ball

  Mundstykker & Adaptere til Dyson Big Ball

 • Duftkugler til Dyson Big Ball Støvsuger

  Duftkugler til Dyson Big Ball Støvsuger

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Dyson V15 / V15s (4)
 2. checkmark
  Dyson Big Ball (4)
 3. checkmark
  Dyson V10 (4)
 4. checkmark
  Dyson V7 (4)
 5. checkmark
  Dyson V8 (4)
 6. checkmark
  Dyson V11 (4)
 7. checkmark
  Dyson V12Slim (2)
 8. checkmark
  Dyson Omni-Glide (1)
 9. checkmark
  Dyson V6 (1)
Farve
 1. checkmark
  Grå (1)
 2. checkmark
  Rød (1)
 3. checkmark
  Blå (1)
 4. checkmark
  Gennemsigtig (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Tilbehør til Dyson Big Ball - Få mere ud af din støvsuger!

Når man skal støvsuge i alle afkroge af huset, er det praktisk og belejligt at have en støvsuger, som har en kraftig sugeevne, et velfungerende design og er nem at få med rundt - hvilket det populære mærke og støvsuger, Dyson Big Ball, har. 

Dog kræver en Dyson - ligesom så mange andre støvsugere - at den bliver vedligeholdt og efterset af og til, hvis den skal yde sit bedste. Det vil sige, at den med tiden kan få sliddele, som bør udskiftes til fordel for nyt tilbehør og nye dele. For er de gamle dele blevet slidte eller gået i stykker, er det intet problem at anskaffe sig nyt tilbehør eller at anskaffe sig nye dele, som skal installeres i din Dyson støvsuger. 

At afmontere sliddelene for at påmontere nyt tilbehør er en nem og enkel proces, som ikke kræver den store tekniske viden eller færdigheder.

Hvilket udstyr til Dyson Big Ball skal du bruge?

Ligesom med tilbehør, så bør man vælge udstyr til sin Dyson Big Ball, der sikrer, at man får maksimalt udbytte af sin støvsuger. Det kan for eksempel være at udskifte det gamle, slidte støvfilter til fordel for et HEPA-filter, som kan opfange flere mikroskopiske partikler og være med til at forbedre støvsugningen.

Hvad end det er, som trænger til at blive udskiftet, så kan det have mange fordele ikke at gå på kompromis med tilbehør og udstyr til sin Dyson Big Ball. I sidste ende gavner det ikke kun rengørings-resultatet, men gavner også i forhold til at skabe et bedre indeklima. Derfor kan nyt tilbehør og udstyr på mange måder skabe mere glæde end at fortsætte med brugen af de gamle dele.

Ekstraudstyr kan også dække over andet end det nødvendige. Det kan også være det lidt mere praktiske såsom at have flere forskellige støvsugermundstykker at vælge mellem. Med forskellige mundstykker kan man gøre rengøringen nemmere, ved at man kan rengøre flere forskellige overflader i hjemmet, samtidig med at man ikke skal bekymre sig over, om overfladerne kan holde til det.

Der kan findes mundstykker, der er til lidt mere sarte overflader til for eksempel møbler. Eller mundstykker til for eksempel smalle sprækker og rum. Og mundstykker til noget tredje.

Generelt set kan man også finde andet ekstraudstyr end blot mundstykker, som også kan have stor gavn for den generelle rengøring.