Diagnoseværktøj og OBD scanner

Stort Udvalg af Diagnoseværktøj og OBD scanner 

Hvis du har interesse for biler og for at fixe biler, skal du helt sikkert have fat i OBD-scanner. En OBD-scanner er et OBD2 (On-Board Diagnostics) diagnoseværktøj til biler, som kan bruges til at se status på kørsel, service intervaller og evt. fejlmeddelser. Du kan bruge OBD-testeren, hvis du oplever en fejl på bilen. OBD testeren kan fortælle dig hvad der er galt. OBD testeren er kendt blandt mekanikerne, da det også er sådan de hurtigere finder frem til løsningen på en fejl, uden de behøver at prøve sig frem i flere timer. 

For at tilslutte OBD-scanneren skal du finde en OBDII-connector under dit instrumentbræt - du ved det er den rigtige, når stikket passer i. Dernæst skal du dreje på nøglen, så der kommer strøm på bilen (du skal ikke dreje nøglen helt om, kun tændingen). De fleste diagnoseværktøjer vil nu stille en masse basale spørgsmål, som du skal svare på. Det hjælper OBD scanneren med, at identificere din bil. Med scanneren kan du scanne for problemkoder, som er dem der fortæller dig hvad problemet / fejlen i bilen er. Lader du dit diagnoseværktøj sidde i, kan du se om det er et problem, den selv kan løse. 

Du kender måske til, at din servicelamper bliver ved med at lyse og du bliver mere og mere irriteret over det, fordi du selv har skiftet olie og oliefilter. Her kan OBD-værktøjet være din redning! Med OBD-scanneren kan du nemlig få slukket for lampen. Det er bare et eksempel på, hvad en OBD-scanner kan bruges til.

Hvis du gerne vil prøve kræfter med et diagnoseværktøj så er du havnet på den rigtige side! Her på siden finder du nemlig et udvalg af OBD-scannere, som du kan bruge til at finde fejl på din bil! Mange af vores diagnoseværktøjer fungerer til de fleste bilmærker, men det kan du læse mere om under hvert produkt.