Dæk til Ninebot E22E

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Sort (1)
 2. checkmark
  Sølv (1)
Passer til
 1. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (2)
 2. checkmark
  Ninebot G30 (2)
 3. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (2)
 4. checkmark
  Ninebot E22E (2)
 5. checkmark
  Cykel (2)
 6. checkmark
  Gorunner Pro 10" (2)
 7. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (2)
 8. checkmark
  Gofast GX1 (2)
 9. checkmark
  Gofast GX2 (2)
 10. checkmark
  Gofast GX3 (2)
 11. checkmark
  Gofast GX4 (2)
 12. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (2)
 13. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 (2)
 14. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2)
 15. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2)
 16. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (2)
 17. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (2)
 18. checkmark
  Ninebot Max G30 (2)
 19. checkmark
  Ninebot F-Serien (2)
 20. checkmark
  Ninebot E45D (2)
 21. checkmark
  Ninebot E25D (2)
 22. checkmark
  Ninebot E22D (2)
 23. checkmark
  Denver El-Løbehjul (2)
 24. checkmark
  Xiaomi MI M365 (2)
 25. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (2)
 26. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

E22EBillige Ninebot E22E Dæk

Er dine nuværende Ninebot E22E dæk blevet slidt eller gået i stykker, så finder du nye E22E dæk i topkvalitet her på siden!  Vores smarte punkterfri dæk er lavet i gummi og passer perfekt til dit fede elektriske løbehjul. Gummi er selvfølgelig også et skridsikkert materialer der sørger for at du ikke skrider ud i svinget eller lignende. Med et dæk til Segway Ninebot E22e her fra siden får du mulighed for selv af skifte dit dæk så du igen kan komme afsted på dit fede elektriske løbehjul! 

Der sad naturligvis et par Ninebot E22E punkterfri dæk på dit løbehjul da du købte det, men disse dæk kan godt blive slidte eller gå i stykker hvis du kører meget rundt på dit elektriske løbehjul. Kører du mest på asfalt vil der gå længere tid før du skal udskifte dine dæk til Ninebot E22E, men bruger du meget af din tid på grusveje eller andre former for ujævn vej skal du skifte dine dæk noget oftere.

Ninebot E22E bruger punkterfri dæk hvilket er to solde dæk i massiv gummi. Dette betyder at du ikke skal bruge en slange og derved kan dækket ikke punktere! Der er også mange andre fordele ved et punkterfridæk. Med et massivt dæk til Ninebot E22E skal du ikke bekymre dig om mængden af luft i hjulet og du vil altid opleve den samme affjedring i hjulene uanset hvor og hvor meget du har kørt på dem.

Punkterfri dæk til Ninebot E22E er dog lidt sværere at skifte end normale dk med slanger. Du skal dog ikke bekymre dig om at få slangen rigtigt på plads, hvilket kan være utrolig besværligt. Et massivt dæk er svære at få taget af og på da det ikke giver sig så meget. Dækket har til gengæld en meget længere levetid og du skal derfor ikke bøvle med det så tit

En Lynhurtig Guide til Udskiftning af Ninebot E22E Punkterfri Dæk

Det kan være en anelse besværligt selv at udskifte dine Ninebot E22E dæk. Det kræver lidt ekstra arbejde at udskifte baghjulet, men forhjulet er ret lige til. forhjuls dækket skal blot lirkes af, hvor efter du nemt og hurtigt kan påsætte et nyt dæk. Hvis dit dæk til Ninebot E22E virker for stift og for svært at sætte på, kan du med fordel varme dækket lidt op, enten i varm vand eller lignede, Husk dog at tørre dækket ordentlig af inden du påsætter dækket igen. For at udskifte det bageste dæk på Ninebot E22E anbefaler vi at du først fjerner hjulet fra det elektriske løbehjul så du nemt kan komme til alle delene. Når du har fjernet baghjulet, skal du først skrue de fem bolte ud der sidder midt på hjulet.

Du skal nu have selve dækker af hjul mekanismen, hvilket godt kan være en lidt besværlig proces.  Når selve hjul motoren er ude skal du blot lirke hjulet af, påsætte et nyt og så skrue dit Ninebot E22E baghjul ordenligt sammen igen. Du kan selvfølgelig også få dit Segway Ninebot E22E dæk skiftet hos en forhandler eller et værksted, dog kan du spare rigtig mange penge ved at gøre det selv. Hvis du kaster dig ud i en Ninebot Kickscooter E22E dæk udskiftning så kan du også finde videoer på nettet der viser dig præcis hvordan du nemmest udskifter dit E22E dæk uden at beskadige dit elektriske løbehjul.

Når du alligevel er i gang med at opgradere dit lækre Ninebot E22E, kan du med fordel tage et kig i hele vores katalog af fedt tilbehør og udstyr til E22E. Her på evermart.dk har vi nemlig et kæmpe udvalg af tilbehør og reservedele til elektriske løbehjul - og Ninebot E22e er selvfølgelig ikke undtaget!  

Klik blot på linket lige HER for at se alt det vi tilbyder til netop dit elektriske løbehjul. Ved at følge linket finder du alt fra reflekser og lygter til styrtasker og ringeklokker. Slå dig løs og find lige det du mangler til din Segway Ninebot E22E Kickscooter.