Dæk & Slanger til Xiaomi Mi Essential / Essential Lite

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (10)
 2. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (10)
 3. checkmark
  Xiaomi MI M365 (10)
 4. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (2)
 5. checkmark
  Ninebot E22E (2)
 6. checkmark
  Cykel (2)
 7. checkmark
  Gorunner Pro 10" (2)
 8. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (2)
 9. checkmark
  Gofast GX1 (2)
 10. checkmark
  Gofast GX2 (2)
 11. checkmark
  Gofast GX3 (2)
 12. checkmark
  Gofast GX4 (2)
 13. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (2)
 14. checkmark
  Ninebot G30 (2)
 15. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2)
 16. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2)
 17. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (2)
 18. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (2)
 19. checkmark
  Ninebot Max G30 (2)
 20. checkmark
  Ninebot F-Serien (2)
 21. checkmark
  Ninebot E45D (2)
 22. checkmark
  Ninebot E25D (2)
 23. checkmark
  Ninebot E22D (2)
 24. checkmark
  Denver El-Løbehjul (2)
 25. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 (2)
 26. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (7)
 2. checkmark
  Sort / Hvid (4)
 3. checkmark
  Hvid (3)
 4. checkmark
  Sølv (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Xiaomi Mi Essential / Essential Lite Dæk & Slanger

Her på siden har vi samlet alt det du kan få brug for når din gamle dæk eller slanger er blevet for slidte, punkteret eller hvis du bare gerne vil have et ekstra sæt liggende derhjemme i tilfælde af at der skulle ske noget en dag. I kataloget finder du nye dk i tre forskellige versioner samt en ny slange til dit elektriske løbehjul. Derudover kan du også få fat i et sæt med dækjern der gør det endnu nemmere for dig at udskifte dit Xiaomi Mi Essential / Essential Lite dæk. 

Når du skal have fat i et nyt dæk til Xiaomi Mi Essential skal du først tænke over om du skal have et punkterfrit dæk eller et traditionelt dæk med slange, der er nemlig forskel på de to. De fungerer selvfølgelig helt perfekt på dit elektriske løbehjul, men du får forskellige fordele hvi du vælger den ene version frem for den anden. Skal du blot skifte din Xiaomi Mi Essential slange kommer de ikke til at koste kassen for dig, og du kan naturligvis vælge at købe alle vores reservedele for dig selv, eller købe en smart pakke så du er sikker på at du får alt det du har brug for - inklusiv en god rabat. 

Den største forskel på et punkterfri dæk og et klassisk dæk til Xiaomi Essential er hvor massivt dækket er. Det punkterfri hjul er lavet i solid gummi og kræver derfor ikke en slange. Dvs. at der ikke er noget der kan punktere inde i hjulet. Får du en skrap genstand i hjulet vil den blot arbejde sig ind i gummiet og blev der, og du kan sagtens tage den ud uden at dit dæk bliver ubrugeligt. Et massivt dæk er dog en anelse sværere at udskifte - dog er det ikke noget du skal særlig tit! 

Hvis du er helt vild fan af en mere blød og fjedret kørsel, kan det være at den traditionelle kombination af et ydre dæk og en slange til Xiaomi Mi Essential / Essential Lite er løsningen for dig. Et massivt dæk er naturligvis også godt støddæmpende, men det er ikke smidigt på samme måde som et klassisk dæk, fordi der ikke er luft i. Og så kan et punkterfri dæk naturligvis ikke punktere, det eneste der sker med det er at det bliver slidt i længden eller hvis der kommer revner og skader i gummiet.

Er det et punkterfri Xiaomi Mi Essential / Essential Lite du skal have fingerende i, kan du vælge vores klassiske dæk i sort eller give dit løbehjul lidt mere liv med et selvlysende dæk til Essential. Det selvlysende dæk er hvidt om dagen og så lyser det op i en fed grøn farve når mørket falder på. Dækkende ser ikke kun utrolig fede ud, de sørger faktisk også på at du er endnu mere sikker i trafikken. De giver dig endnu mere synlighed i forbindelse med de reflekser og lys der allerede er på dit løbehjul.

Uanset hvilken type dæk eller slanger du vælger til dit løbehjul her fra siden, kan du være sikker på at du får produkter i en ordentlig kvalitet der nok skal sørge for at du kommer ud på vejen igen. Du kan sagtens selv skifte dine Xiaomi Mi Essential / Essential Lite dæk, og det tager ikke forfærdelig lang tid. Du sparer også en masse penge og tid på et eventuelt værkstedsbesøg hvid  du bare klarer det selv! Vi anbefaler at du finder en video eller lignede på nettet, så er du helt sikker på at du gør det rigtigt, uden at det kræver for mange kræfter og uden du kommer til at gøre skade på løbehjulet. 

Slå dig løs og find dine nye dæk eller slanger!