Dæk & Slanger til Xiaomi Mi 3

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (9)
 2. checkmark
  Xiaomi MI M365 (9)
 3. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (9)
 4. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (9)
 5. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (2)
 6. checkmark
  Ninebot E22E (2)
 7. checkmark
  Cykel (2)
 8. checkmark
  Gorunner Pro 10" (2)
 9. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (2)
 10. checkmark
  Gofast GX1 (2)
 11. checkmark
  Gofast GX2 (2)
 12. checkmark
  Gofast GX3 (2)
 13. checkmark
  Gofast GX4 (2)
 14. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 (2)
 15. checkmark
  Ninebot G30 (2)
 16. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2)
 17. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2)
 18. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (2)
 19. checkmark
  Ninebot Max G30 (2)
 20. checkmark
  Ninebot F-Serien (2)
 21. checkmark
  Ninebot E45D (2)
 22. checkmark
  Ninebot E25D (2)
 23. checkmark
  Ninebot E22D (2)
 24. checkmark
  Denver El-Løbehjul (2)
 25. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (2)
 26. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (6)
 2. checkmark
  Hvid (2)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (1)
 4. checkmark
  Selvlysende (1)
 5. checkmark
  Sølv (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Dæk & Slanger til Xiaomi Mi 3

Du skal ikke have fat i den helt store værktøjskasse for at skifte dæk på Xiaomi Mi 3. du skal blot have fat i en skruetrækker der gør at du kan tage dækket af dit løbehjul, dit nye dæk og så eventuelt et dækjern for at gøre det hele lidt nemmere. Det kan ske at du skal bevæbne dig lidt med tålmodighed og de store armkræfter, da især punkterfri dæk kan være svære at skifte, men det er sagtens en opgave du kan løse selv. Udskiftet af dæk er også en af de ting du oftest skal have fikset på dit elektriske løbehjul, og kan du selv finde ud af at skifte Xiaomi Mi 3 dæk, kan du spare en masse tid og penge, både på den korte og lange bane.

Der er utrolig træls at komme ud til et punkteret dæk, og skal du først fordi et værksted der kan ordne skaden for dig, kan der nemt gå lang tid før du sr dit løbehjul igen. Og du kan nok også regne med at skulle vente endnu længere ti hvis det sker i weekend eller udenfor normale åbningstider, for så skal du også lige vente på at du overhovedet kan komme forbi med dit løbehjul til rep. Har du derimod selv et sæt ekstra dæk liggende derhjemme, kan du få repareret dit løbehjul på ingen tid, - og jo flere gange du skifter dæk, desto bedre bliver du til det! Af samme grund anbefaler vi også altid at du har nogle ekstra slanger eller punkterfri dæk liggende, for så kan du nemlig skifte hjul lige når der er brug for det. 

Skift dæk på elektrisk løbehjulSådan skifter du dit Xiaomi Mi 3 dæk

Herunder har vi lavet en hurtig universal guide til hvordan du skifter dit dæk. Vi anbefaler altid at du sætter dig godt ind i dækskiftet på din model og eventuelt ser nogle videoer på nettet så du kan se præcis hvad du skal gøre på netop dit Xiaomi Mi 3.

Som udgangspunkt er et Xiaomi Mi 3 dækskifte ens uanset om du skal skifte et punkterfridæk eller en klassisk slange og dæk. Skifter du en slange skal du naturligvis huske at pumpe den og huske at ventilen skal sidde rigtigt ifølge dækken.

 1. Start med at løsne hjulet, løsn møtrikker, skruer og stykker som holder hjulet fast på løbehjulet. Der kan være forskel på hvordan for- og baghjul er monteret.
 2. Skifter du et dæk med slange, skal du åbne ventilen før du begynder at lirke det gamle dæk af. Skifter du et punkterfridæk skal du blot have fat i dækjern eller lignende genstande og i gang med lirkearbejdet
 3. Dækkene kan sidde godt fast, men brug ikke skarpe genstande som fx knive, da dette kan gøre mere skade end gavn
 4. Når dækket er taget af, er du klar til at påsætte et nyt. Ved dæk med slange skal du huske at pumpe en smule luft i slangen inden du begynder monteringen. De gør den langt nemmere at arbejde med. Sørg også for at ventilen sidder rigtigt.
 5. Nu skal alle skruer, dele og plader bare skrues på igen og så er du klar til at køre videre!

Med punkterfridæk skal du blot løsn skruer, lirke det gamle af og så få sat det nye på. Dette kan dog kræve lidt flere kræfter og du kan med fordel varme dækkende lidt op i spand varmt vand for at gummiet bliver lidt nemmere at håndtere.