Dæk & Slanger til El-Løbehjul

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Xiaomi MI M365 (37)
  2. checkmark
    Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (37)
  3. checkmark
    Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (10)
  4. checkmark
    Ninebot G30 (10)
  5. checkmark
    Xiaomi Mi 3 (9)
  6. checkmark
    Xiaomi Mi 1S (9)
  7. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (8)
  8. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (7)
  9. checkmark
    Ninebot ES1/2/4 (5)
  10. checkmark
    Gorunner Pro 10" (5)
  11. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 (4)
  12. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (4)
  13. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (4)
  14. checkmark
    Ninebot Max G30 (3)
  15. checkmark
    Ninebot F-Serien (3)
  16. checkmark
    Ninebot E22D (2)
  17. checkmark
    Gofast GX4 (2)
  18. checkmark
    Ninebot E25D (2)
  19. checkmark
    Gofast GX2 (2)
  20. checkmark
    Gofast GX1 (2)
  21. checkmark
    Gorunner Urbanglide 6.5" (2)
  22. checkmark
    Ninebot E45D (2)
  23. checkmark
    Cykel (2)
  24. checkmark
    Ninebot E22E (2)
  25. checkmark
    Denver El-Løbehjul (2)
  26. checkmark
    Gofast GX3 (2)
  27. checkmark
    Gorunner Connect 8.5" (1)
Farve
  1. checkmark
    Sort (38)
  2. checkmark
    Hvid (21)
  3. checkmark
    Sort / Hvid (13)
  4. checkmark
    Selvlysende (1)
  5. checkmark
    Sølv (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Dæk & SlangerDæk & Slanger

Her på siden har vi samlet alle de forskellige former for dæk og slanger du skal bruge til dit elektriske løbehjul. Hvis dit el-løbehjul er punkteret eller dine gamle dæk er for nedslidte kan du finde både dæk og slanger til netop dit Xiaomi eller Segway Ninebot elektriske løbehjul her på siden. Ud over den klassiske kombi med dæk og slange, finder du også punkterfri dæk her på siden. Punkterfri dæk kan fås til næsten alle løbehjuls modeller, og kræver ingen slange eftersom dækket er massivt. Derudover er alle vores punkterfri dæk lavet i gummi af høj kvalitet, samtidig med at dækket er slidstræk.

Alle vores Elektriske Løbehjuls dæk er også skridsikre, hvilket betyder at du ikke skrider ud i svingende. Du kan sagtens selv udskifte både slange og dæk selv, derved undgår du en dyr værkstedsregning samtidig med at det tager markant kortere tid, og du kan lynhurtigt bruge dit elektriske løbehjul igen. I teksten herunder har vi kort forklaret hvordan du udskifter dæk og en eventuel slange på dit elektriske løbehjul. Dette er dog bare generelt og ikke for en specifik model, det kan derfor varier lidt når det kommer til netop dit el-løbehjul.   

Sådan skifter du Dæk og Slange på dit elektriske løbehjul

His du ønsker at udskifte hele dækken eller blot slangen på dit elektriske løbehjul er processen meget lig med den på en cykel. Det kommer selvfølgelig meget an på hvilket mærke og model dit elektriske løbehjul er, men de samme grundregler gælder for alle typer el-scooters. Hvis du gerne vil se præcis hvordan man skriver dæk eller slange på netop dit løbehjul kan du oftest finde videoer på nettet der forklarer processen og viser dig nøjagtigt hvad du skal gøre og hvordan du skal gøre det. For at skifte et dæk eller en slang skal du ofte have fat i lidt basalt værktøj, såsom skruetrækkere, lirkeværktøj og lignende.

Til at starte med skal du løsne selve hjulet, så du frit kan fjerne både slange og dæk. Her skal du ofte løsne møtrikker eller skruer på plastik/metal stykker der holder hjulet fast på sleve stellet. Når du har hjulet fri, starter du med at åbne ventilen på slangen, og så kan du begynde at lirke dækket af. Selve lirkearbejdet kan godt være lidt besværligt, men sørg for at du ikke bruger en skarp genstand, som fx en kniv, da dette kan gøre mere skade end gavn. Når dækket ikke længere sidder fast på hjulkapsel skal du blot vippe ventilen ud. Nu er du klar til at påsætte en ny slange og eventuelt et nyt dæk. Inden du sætter din nye slange i, så kan du med fordel pumpe en smule luft ind i den for at den holder den rigtige form, men sørg for at slangen stadig er fleksibel. Du sætter nu slangen i dit nye dæk, men sørg for at ventilen er let tilgængelig. Sæt så ventilen ind i hjulkapslen, og nu kan du begynde at sætte hele dækket fast.

For at sætte det nye dæk på igen, skal du blot presse hjulkapslen ind i dækket. Gør dette forsigtigt men konsekvent, da der skal mange kræfter til. Her skal du være OBS på at slangen sidder ordenligt inde i dækket. Nu skal du blot sørge for at dækket sidder helt lige på hjulkapslen. Hvis dækket ikke sidder lige, kan det begynde at arbejde sig selv af mens du kører. Når du har udskiftet dækket, skal du bare sætte hjulet fast på dit elektriske løbehjul igen. Husk at spænde det ordentlig fast med de skruer eller bolte du løsnede tidligere.

Punkterfri-dæk

Udskiftningen af et punkterfri dæk minder utrolig meget om udskiftningen af dæk og inder slange. Her skal du dog ikke bekymre dig om slangen og blot lirke det gamle dæk af og så presse det nye på. Selve dækket er dog hårdere og mindre smidigt end et normalt dæk, så du skal ofte bruge flere kræfter og lidt andre metoder til at få dækket både af og på. Hvis du dit nye dæk er alt for usmidigt kan du eventuelt prøve at varme det lidt op i en spand varmt vand for at gummiet bliver lettere at arbejde med. Først skal du skrue hjulet af dit elektriske løbehjul og løsne eventelle dele der gør at du ikke kan komme frit til dækket. Lirk dækket af hjulkapslen, sæt så et nyt på, skru hjulet fast på stellet igen, og så er du klar til din næste køretur.