Cykellåse

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Cykel (8)
 2. checkmark
  Ninebot ES1/2/4 (6)
 3. checkmark
  Ninebot G30 (6)
 4. checkmark
  Xiaomi Mi 1S (6)
 5. checkmark
  Ninebot E22E (6)
 6. checkmark
  Gorunner Pro 10" (6)
 7. checkmark
  Gofast GX1 (6)
 8. checkmark
  Gofast GX2 (6)
 9. checkmark
  Gofast GX3 (6)
 10. checkmark
  Gofast GX4 (6)
 11. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (6)
 12. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 (6)
 13. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (6)
 14. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (6)
 15. checkmark
  Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (6)
 16. checkmark
  Xiaomi Mi 3 (6)
 17. checkmark
  Ninebot Max G30 (6)
 18. checkmark
  Ninebot F-Serien (6)
 19. checkmark
  Ninebot E45D (6)
 20. checkmark
  Ninebot E25D (6)
 21. checkmark
  Ninebot E22D (6)
 22. checkmark
  Denver El-Løbehjul (6)
 23. checkmark
  Xiaomi MI M365 (6)
 24. checkmark
  Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (6)
 25. checkmark
  Gorunner Urbanglide 6.5" (5)
 26. checkmark
  Gorunner Connect 8.5" (5)
 27. checkmark
  Xiaomi MI M365 Pro  (2)
 28. checkmark
  Unagi E500 Elektrisk Løbehjul (2)
Farve
 1. checkmark
  Sort (6)
 2. checkmark
  Hvid (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

CykellåsBillige & stærke cykellåse med kode eller nøgle

Cykellåse, eller bike locks, er noget af det vigtigste du kan få til din cykel! Vi anbefaler selvfølgelig at du har en lås til cykel så snart du har din cykel så du trykt kan stille din cykel til side år du skal noget. 

Som ejer af en cykel har nok ikke utrolig meget lyst til at efterlade din cykel ulåst på gaden. Med en cykellås kan du nemt og sikkert stille din cykel fra dig lige der hvor det passer dig, så længe det er lovligt. Her på siden finder du vores udvalg af cykellåse der alle passer til netop din cykel. Når det kommer til en lås til cykel, har du oftest to forskellige former for låse at vælge imellem: en kabellås og en hjullås.

Vi vil altid anbefale en bike lås der sættes fast i din cykel og så et cykelstativ, en lygtepæl eller andet. Sådan en lås sørger for at ingen kan flytte din cykel, og når den er sat fast igennem hjulet, låser det fuldstændigt. Nogle cykler har allerede en indbygget hjullås eller muligheden for sådan en. Problemet med en hjullås er dog at man sagtens kan løfte cyklen selvom det er låst og på den måde kan andre få fat i den.

En hjullås stopper andre for at køre eller trille din cykel, men den er ikke bundet til der hvor du efterlod det. Vores klassiske kabellås er lavet i materialer i høj kvalitet der gør at du ikke bare kan klippe den over eller brække den op. Hvis du skal være helt sikker på at din cykel er 100% dækket ind i forhold til tyveri skal du dog have fat i en forsikringsgodkendt lås.

Uanset hvilken cykel lås du vælger her fra siden er du sikret en lås i en god kvalitet der sørger for at passe godt på din cykel. For bedst mulig beskyttelse kan du også kombinere cykellåse. Ved at bruge din klassiske forsikringsgodkendte hjullås i forbindelse med en kabel cykellås er du sikker på at ingen tager din cykel. Denne kombination af cykellåse sørger for at din cykel altid står der hvor du efterlod den når du komemr tilbage. 

Skal den være Forsikring godkendt?

I kataloget ovenfor finder du desværre ikke en forsikringsgodkendt lås til cykel. Du vil også oftest opleve at forsikringsgodkendte låse er langt dyre end andre låse. Bare fordi at en lås ikke er forsikringsgodkendt betyder det ikke at den ikke kan passe ordenligt på din cykel. At en lås er forsikringsgodkendt, betyder blot at låsen overholder nogle meget specifikke og stramme regler.

Andre cykellåse kan sagtens overholde mange af de samme regler uden at være testet. Her på siden har vi samlet et udvalg af låse til cykler som alle sammen passer utrolig godt på din cykel. Ingen af vores låse er forsikringsgodkendte, men det er alle stærke og utrolig svære at bryde ind i eller klippe op. Du kan nu trykt parkere din cykel i længere tid eller bare stille den til siden hvis du skal handle eller besøge en ven uden at bekymre dig om den nu står der når du kommer tilbage igen. Vi anbefaler at du altid låser din cykel uanset hvad du skal, også hvis du bare går fra den i få minutter. Find din næste cykellås her på siden og så er du klar til næste tur på cyklen!