Cykelbriller Børn

Vis filtre
Filtre
Farve
 1. checkmark
  Sort (3)
 2. checkmark
  Hvid (2)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (1)
 4. checkmark
  Multifarvet (1)
 5. checkmark
  Grå (1)
 6. checkmark
  Rød (1)
 7. checkmark
  Grøn (1)
Passer til
 1. checkmark
  Cykel (3)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Cykelbriller til børn - Hold barnets øjne beskyttede på cykelturen

Måske I er en aktiv familie, hvor både børn og voksne ofte cykler, eller måske elsker du blot at tage dit barn med ud at cykle og vil sikre dem så komfortabel en tur som muligt. Så er det værd at overveje at anskaffe et par cykelbriller til børn. Hvad end man cykler meget eller lidt, kan et par cykelbriller have gavnlige fordele såsom at beskytte øjnene mod vind, støv og små insekter. Hvilke cykelbriller børn kan bruge, og hvorfor det er en vigtig tilføjelse til cykelturen, kan du hurtigt blive klogere på, og så er det bare med at gå på jagt efter det helt rigtige par.

Især kan et par cykelbriller til børn være med til at beskytte dit barns øjne og ansigt på en cykeltur. Uanset om i cykler i skoven eller på landevejen er der nemlig en række faktorer i spil, der kan gøre cykelturen til en træls oplevelse. I skoven kan grankogler, sten, og jord blive løsnet fra skovbunden og risikere at ramme i ansigtet eller øjnene. Ligeledes kan grene let være i hovedhøjde, specielt hvis i cykler på de små mountainbike stier. På samme måde kan vind, små insekter og støv også genere øjnene på landevejen, hvilket kan give et dårligt udsyn eller distrahere dig selv og dit barn. Med et par cykelbriller til børn er de små cyklister er i dog godt beskyttet mod disse ting! Mange cykelbriller fås også som cykel solbriller, da de har indbygget UV-beskyttelse og derfor også effektivt blokerer skadelige UV-stråler fra solen.

Derfor kan en cykelbrille til børn være en god måde, hvorpå du som forælder kan beskytte dine børns øjne. For mange ting kan nemlig ramme både dig men også dit barn. Foruden grene og sten fra skoven eller skidt og sten fra landevejene, så kan også mudder, insekter, vind, regn og sol generer øjnene. Alt sammen skidt og ting, der kan genere synet og føre til ubehagelige uheld, men som kan forhindres med et par cykelbriller til børn. Derudover ser de også bare seje ud på enhver lille cykelrytter! 

Vælg en sej cykelbrille blandt de mange former og farver

Cykelbriller til børn behøver bestemt ikke være kedelige. De fås nemlig i alverdens former og farver, der gør dem seje og smarte, samtidig med at de beskytter effektivt mod vind og vejr. Du kan eventuelt lade dit barn finde et par junior cykelbriller, som passer til cyklens farve, cykelhjelmens farve eller endda matcher med skoletasken. Med et hav af forskellige former og farver er der seje børne cykelbriller i alle børnenes yndlingsfarver. 

Når i skal finde et par flotte cykelbriller er det også vigtigt at vælge et par der sidder godt. Husk derfor at tjekke målene på brillerne og hvordan de vil passe til dit barns hoved. Brillerne skal sidde til så de ikke glider ned, men skal ikke sidde så tæt, at de skarver eller strammer for meget. Her er de fleste cykelbriller dog lavet i et fleksibelt og holdbart materiale, der kan tilpasses forskellige hovedformer og ikke let vil gå i stykker. Så gælder det bare om at finde en sej model i en smart farve, så børnene er klar til cykelturen.