Covers til iPhone Xr

1 til 12 af 14

 pr. side

1 til 12 af 14

 pr. side

billedeCovers til iPhone Xr!

iPhone Xr er en virkelig lækker og elegant iPhone lavet i aluminium og glas. Men glas-bagsiden har også sin bagside af medaljen. Glas går naturligvist nemmere i stykker end aluminium, og eftersom hele bagsiden er lavet af glas, er der stor risiko for, at denne vil gå i stykker og blive knust, hvis du er så uheldig at tabe din iPhone Xr.

Men det er der heldigvis en løsning til - nemlig et cover. Alle vores covers er lavet i utroligt høj kvalitet, og du kan derfor være sikker på, at de nok skal beskytte glas-bagsiden på din iPhone Xr. Ønsker du kun at beskytte bagsiden, så kan du vælge enten et TPU, Silicone eller Læder Cover. Udover disse covers kan du også vælge et Flip Cover, som også dækker forsiden, og hvor du i næsten alle tilfælde finder kortholdere på indersiden.

Hvis du vælger et cover fra siden her, får du mere end bare beskyttelse til din iPhone. Alle vores covers til iPhone Xr giver også din smartphone et langt mere personligt præg, og så er de selvfølgelig nemme at skifte ud, så du altid kan have lige det cover du gerne vil have på.