iPhone 11 Covers

fdsCover til iPhone 11

Det fedeste tilbehør du kan få til en hver smartphone, er helt klart et cover! Et cover sørger for at beskytte din enhed, men du kan også give din telefon et personligt præg. Her på siden har vi samlet et hav af forskellige fede iPhone 11 covers der passer perfekt til din telefon!

Covers fås i mange forskellige afarter og farver, du skal blot vælge det cover der passer bedst til dig. Vælger du et cover til iPhone 11 med et sjovt design elle ri en flot farve er du sikker på at din telefon ser godt ud. Alle vores iPhone 11 cases beskytter selvfølgelig din telefon, men nogle covers til iPhone 11 passer bedre på din telefon.

Det kan måske virke uoverskueligt at sætte sig ind i, hvad forskellen reelt er på de forskellige covers, der findes, så derfor kan du nedenfor læse, hvad der kendetegner de to mest populære slags covers.

TPU covers til iPhone 11 er fremstillet i blød plast, der giver en gummi-agtig overflade. Derfor er TPU covers gode til at absorbere stød og holde vand, støv og skidt ude. Et TPU cover til iPhone 11 gør også, at telefonen nemmere bliver i hånden eller på bordet, og ikke glider ud eller ned.

iPhone 11 Flip covers dækker både telefonens for- og bagside på én gang. De fleste lukkes med en lille magnet og er derfor ganske nemme at bruge. Ofte har et flip cover til iPhone 11 også to-tre små lommer, hvor du kan opbevare kreditkort, penge eller for eksempel huskesedler. Flipcovers kommer i mange forskellige materialer, men findes typisk i PU læder, fordi det er et slidstærkt materiale, der kan holde til at blive bukket dagligt.

Uanset hvilket cover du vælger, er du dog sikret et lækkert iPhone 11 cover i topkvalitet der gør din smartphone lidt federe! Har du en iPhone 11 i en fed farve kan du også vælg et gennemsigtigt cover så man kan se det flotte klassiske Apple design uden at du skal gå på kompromis med noget. Vi anbefaler også altid at du montere et beskyttelsesglas eller en anden form for skærmbeskyttelse, så er din telefon altid bedst muligt beskyttet! 

Tag et kig her på siden og find dit nye iPhone 11 cover, case eller omslag!