Huawei P30 Lite Covers

Huawei P30 lite coverCovers til Huawei P30 Lite

Huawei P30 Lite's krop er lavet af primært glas, og alle ved, at glas nemt går i stykker. Derfor er glasset på Huawei P30 Lite ikke nogen undtagelse, og hvis skaden først er sket, er det dyrt at få den repareret. Heldigvis kan du nemt komme eventuelle skaber i forkøbet ved at montere et Huawei P30 Lite cover og skærmbeskyttelse på din telefon.

Men med et cover til Huawei P30 Lite er du sikret mod ydre og indre skader på din Huawei P30 Lite. Et cover omslutter enten bagsiden eller hele din smartphone og sørger for at absorbere og blokere stød og slag som din mobil ellers havde taget. Covers til Huawei P30 Lite fås i en lang række forskellige typer, designs, farver og materiale. 

Her på siden har vi samlet et kæmpe udvalg af mobil covers til Huawei P30 Lite. Når du har en lækker P30 Lite, skal du selvfølgelig også have det helt rette tilbehør. Vi har naturligvis også alt andet til netop din Huawei P30, og du kan se hele vores kataloget med Huawei P30 Lite udstyr lige her.

Hvorfor et Huawei P30 Lite cover?

Et Huawei P30 Lite etui beskytter din telefon mod slag og stød som den nemt modtager i løbet af dagen. Som enhver anden smartphone, er teknologien inde i din P30 Lite utrolig følsom. Selvom Huawei er kendt for lave robuste telefoner, så skal der alligevel ikke forfærdeligt meget til for at du måske står med en smadret P30 Lite i hånden.  

Kom trælse skader i forkøbet ved at moneter det helt rette cover til P30 Lite fra starten! Vi anbefaler at du altid har monteret et cover til P30 Lite. Det kan være rigtig fedt at have sin hel nye smartphone cover-fri det første stykke tid så man kan nyde det fede design og hvor fedt den ligger i hånden, men det kan dog hurtigt resultere i en smadret spritny Huawei.  

Sørger du for at du altid har et Huawei P30 Lite cover monteret, er din smartphone altid bedst muligt beskyttet mod tab, slag og andre skader. Bare fordi et cover er til for at beskytte din P30 Lite, betyder det ikke at du skal vælge et cover du ikke kan lide. Huawei P30 Lite covers fås nemlig i et hav af forskellige farver, materialer og designs, så du finder sikkert lige det cover du allerbedst kan lide! 

Vælg et cover i en flot farve eller med et sjovt design, så bliver du ikke kun glad for at se på din telefon hver gang du finder den frem, men det giver også din mobil et personligt præg. Alle smartphones ligner hinanden lidt, med det helt rette cover kan du skille dig ud fra mængden, så er du i hvert fald altid helt sikker på hvilken mobil der er din. 

Hvilke type P30 Lite covers kan du få?

billede

Det mest beskyttende Huawei P30 Lite cover, vi har, er et Flip Cover. Et Flip Cover til P30 Lite beskytter både for- og bagside. Coveret omslutter din telefon og sørger endda også for at selve skærmen ikke bliver ridset! Derfor kan du være sikker på, at der skal utroligt meget til, før der sker noget med din Huawei P30 Lite, når den er i et Flip Cover. Udover god beskyttelse er der også andre fordele ved et flipcover til Huawei P30 Lite såsom en indbygget kortholder samt mulighed for at vende din telefon på siden så du nemmere kan se film og videoer.

Er du ikke til et cover til Huawei P30 Lite der omslutter hele din telefon, kan du også vælge et helt klassisk bagside cover. Denne type cover er oftest lavet i forskellige former for plastik der nok skal sørge for at passe godt på din telefon. Et bagside cover til P30 Lite er den mest populære form for beskyttelse. Coveret skal blot klikkes på bagsiden af din telefon, og så sidder det altid i vejen for noget.  

I kataloget ovenfor finder du et stort udvalg af fede og billige covers til Huawei P30 Lite der nok skal passe godt på din telefon. Det mest standard cover er et bagsidecover til Huawei P30 lavet i TPU plast. Et TPU Cover til Huawei P30 Lite er lavet i et lækkert og fleksibelt plastik materiale og beskytter kun bagsiden og glasset derpå. Men hvis du har skærmbeskyttelse på din Huawei P30 Lite, er du godt dækket ind. TPU plast sørger for at det altid er behageligt at holde på din mobil. Med et TPU cover til Huawei P30 er du sikker på at din smartphone ikke bare glider ud af hånden, og så fås denne type cover i en lang række fede farver og flotte designs der nok skal pynte på din telefon.

Her på siden finder du også vores beskyttende armor bagside covers til Huawei OP30. Denne type covers er lavet i stødabsorberende plastik og er især egnet til dig der gerne vil have en rigtig god beskyttelse. Armor covers er ofte lidt tykkere, men det beskytter også utrolig godt1 Et armor cover til Huawei P30 kan især være smart hvis telefonen også skal bruges af børn eller hvis du er typen der ofte taber din smartphone. Vælge et cover i hård plast hvis du gerne vil have en rigtig god beskyttelse, men du ikke lige er til et flip cover.

Du kan også få P30 Lite covers i læder. Læder covers ses ofte i form af et Huawei P30 Lite flip covers. Et læder cover ser lækkert og stilrent ud, og så ligger det godt i hånden. Alle former for læder covers til P30 Lite består oftest af en skal af TPU eller hård plast, og så ligger der et lag læder på. Sådan opnår du et godt og beskyttende cover der samtidig ser fedt ud.   

Vil du gerne have mere liv i din telefon, kan du med fordel vælge et cover med et sjovt design. Ovenfor finder du vores fede ”don’t touch my phone” covers som nok skal holde humøret oppe og skramme alle andre væk hvis de prøver at få fat i din P30 Lite. Vælger du et cover som du er glad for, bliver dit nye Huawei P30 etui mere end bare beskyttelse. Dit cover til Huawei P30 Lite giver din telefon et helt nyt udseende, så sørg for at vælg lige det cover du bedst kan lide. 

Uanset hvilket cover du vælger her fra siden, er du sikker på at få et cover der beskytter din telefon godt. Med det rette cover kan du også give din Huawei P30 Lite et personligt præg. Vælg et cover i en flot farve eller med et fedt design og så er du sikker på at din P30 Lite ser brandgodt ud! 

Cover til Huawei P30 LiteTransparent Huawei P30 Lite covers

Vil du ikke montere et Huawei P30 Lite cover fordi du ikke vil gemme din lækre smartphone væk, så har vi også løsningen til dig. Med et transparent TPU cover til Huawei P30 Lite, giver du din mobil god beskyttelse, unde at du skal gå på kompromis med design. 

Dette smarte gennemsigtige cover til P30 Lite, er du sikker på at din telefon altid er godt beskyttet, og så kan du stadig se din telefon gennem materialet. Dette clear cover til P30 Lite dækker naturligvis kun bagsiden af din telefon, og er den gyldne mellemvej for dig der holder af din telefon men ikke har lyst til at pakke den ind i en masse lag, farver eller andre materialer. 

Covers til Huawei P30 Lite New Edition 

Huawei P30 og P30 Lite New Edition er to helt ens telefoner på ydersiden. New edition har fået nogle enkelte opdateringer og opgraderinger, men ligger de to telefoner ved siden af hinanden, kan man altså ikke kende forskel.  

Dette betyder også at hvis du skal have fingrene i et cover til Huawei P30 Lite New Edition, kan du frit vælge mellem alle vores P30 Lite covers her på siden! Alt udstyr og tilbehør til Huawei P30 Lite passer derfor også til begge telefoner. Uanset om du har den klassiske P30 Lite eller den nyere Huawei P30 Lite New edition, så finder du sikkert et cover der falder lige i din smag her på siden! 

Cover Huawei P30 LiteEndnu mere beskyttelse 

Vil du sørge for at din P30 Lite altid er bedst muligt beskyttet? Så kan det være at du skal have fat i et beskyttelsesglas! Med et beskyttelseslglas til Huawei P30 Lite, er du sikker på at du bedst undgår grimme skrammer og ridser på dit display. 

Har du udelukkende et bagside mobil cover til Huawei P30 Lite, er et beskyttelsesglas en rigtig god ide. Med et bagside P30 Lite cover dækker du naturligvis kun bagsiden af din telefon. Taber du din Huawei skal dit cover nok sørge for at absorbere stødet - uanset hvilken type cover du har påsat. Rammer selve skærmen ned på en ujævn overflade eller kommer den i kontakt med skarpe objekter, kan dit cover dog ikke redde din telefon hver gang. Det er derfor vigtigt at du også tænker på skærmbeskyttelse. 

Vi elsker Trustpilot!

Fortæl os om din købsoplevelse ovre på vores Trustpilot-side!

Vi elsker at få feedback, og vi læser enhver anmeldelse - så tøv endelig ikke med at fortælle om din oplevelse, da du handlede her på Evermart.dk!