Samsung Galaxy S10 Covers

Atamai TPU coverCovers til Samsung Galaxy S10

Med glas for- og bagside og aluminiumsramme er designet på Samsung Galaxy S10 noget for sig. Men det den både glat, og det gør også, at den meget nemt kan få nogle tydelige afmærkninger i form af ridser og flænger i glasset. Derfor anbefaler vi, at du tilføjer et cover til din Samsung Galaxy S10. Coveret tager både stød og ridser, som din Samsung Galaxy S10 ellers havde taget.

En smartphone lavet næsten udelukkende i glas er mere skrøbelig, og du vil derfor opleve at der ikke skal så meget til at din telefon går i stykker. Et møde med gulvet eller jorden fra selv en lav afstand kan resulterer i at forsiden, bagsiden eller begge flækker. En smadret smartphone er et mareridt for de fleste mobil ejere, men det er heldigvis en skade du nemt kan undgå!

Den nemmeste og fedeste form for beskyttelse til Samsung Galaxy S10 er helt klart et cover. Galaxy S10 Covers fås i et hav af forskellige variationer, farver, materialer og designs og finder sikkert et cover der falder i din smag! Med et cover kan du give din Samsung S10 et helt personligt præg. Her på siden finder du et kæmpe udvalg af smarte covers til netop din telefon, slå dig løs og find det der passer bedst til dig!

Har du ikke lyst til at påsætter et Galaxy S10 cover fordi du ikke vil gemme det flotte design væk? Så har vi løsningen til dig! Med et transparent cover til Samsung Galaxy S10 skal du hverken gå på kompromis med design eller beskyttelse! Coveret omslutter din telefon og er næsten usynligt. Den flotte S10 kan stadig ses igennem coveret, din telefon bliver mere behagelig at have i hånden og så er den selvfølgelig godt beskyttet!

Er beskyttelse det område der vægter mest for dig, vil vi klart anbefale et smart flipcover til Samsung Galaxy S10. et flipcover beskytter hele din telefon - også skærmen - når det er lukket. Alle vores Galaxy S10 flipcovers har desuden også mange andre funktioner såsom muligheden for at stille din telefon i landskabsmode når du ser film, samt indbyggede kortholdere der gør at du helt kan lade pungen ligge derhjemme!

Leder du blot efter et klassisk Samsung Galaxy S10 bagsidecover i en flot farve eller med et kækt mønster finder du selvfølgelig også det her på siden. Med ovre 20 covers til netop din telefon finder du sikker et Samsung S10 cover der passer til netop dig og din smartphone

Tag et kig i kataloget og find det cover du mangler! Husk også at montere skærmbeskyttelse på din smartphone så skærmen ikke går i stykker eller får skrammer. Klik HER for at se vores udvalg af panserglas til S10