iPhone Xs Max Covers

billedeCovers til iPhone Xs Max

En af de vigtigste typer tilbehør til din nye iPhone Xs Max er et cover. Et cover yder rigtig god beskyttelse til din iPhone Xs Max, og samtidig giver det dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på din telefon.

I vores katalog har vi et bredt udvalg af covers med forskellige designs, farver og motiver, så du med sikkerhed kan finde et eller flere covers, der falder i din smag. Overordnet set kan langt de fleste covers inddeles i to hovedkategorier: flipcovers, der dækker både telefonens bagside og skærm; og TPU, gummi og plast covers, der alle har det til fælles, at de kun dækker bagsiden af telefonen, men sidder godt fast rundt om telefonens hjørner og skærmer den for fald og andre skrammer. Samtidig giver det plads til et beskyttelsesglas eller en beskyttelsesfilm. Et transparent TPU cover til iPhone Xs Max er den perfekte kombination af beskyttelse og bevarelse af iPhonens eget elegante design, og så er TPU covers samtidig skridsikre, så din iPhone Xs Max ikke glider ud af hånden eller ned af bordet. 

Flipcoveret er en praktisk løsning, ikke bare fordi telefonen er fuldt beskyttet, men også fordi stort set alle flipcovers har indbygget kortholder i frontflappen, så du kan have dine vigtigste kort og sedler med dig uden at skulle bære på en pung eller ekstra taske. Heldigvis er et cover enormt nemt at udskifte, så du ikke er bundet til det samme cover fra det er købt - du kan nemlig skifte mellem dem lige som du vil!