iPad Pro 11" 2018 Covers

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  iPad Pro 11" (3. generation) (10)
 2. checkmark
  iPad Air (4. generation) (5)
 3. checkmark
  iPad Pro 11" (4. generation) (3)
 4. checkmark
  iPad (8. generation) (2)
 5. checkmark
  iPad Mini 5 (1)
 6. checkmark
  iPad (7. generation) (1)
 7. checkmark
  iPad Air (3. generation) (1)
 8. checkmark
  Samsung Galaxy Tab A7 (2020) (1)
 9. checkmark
  Huawei MatePad T8 (1)
 10. checkmark
  Lenovo Tab M10 Plus 10.3 (1)
 11. checkmark
  iPad Mini 1 (1)
 12. checkmark
  Huawei MatePad T10 9.7" (1)
 13. checkmark
  Lenovo Tab M10  (1)
 14. checkmark
  iPad (6. generation) (1)
 15. checkmark
  iPad (5. generation) (1)
 16. checkmark
  Lenovo Tab P11 Pro (1)
 17. checkmark
  Lenovo Tab P11 (1)
 18. checkmark
  iPad (9. generation) (1)
 19. checkmark
  Lenovo Tab M7 TB-7305 / TB-7306 (1)
 20. checkmark
  Samsung Galaxy Tab A 10 (2019) (1)
 21. checkmark
  Huawei MatePad Pro (1)
 22. checkmark
  iPad 9,7" (2017/2018) (1)
 23. checkmark
  iPad Mini 3 (1)
 24. checkmark
  iPad Mini 4 (1)
 25. checkmark
  iPad Pro 10.5" (1)
 26. checkmark
  iPad Pro 9,7 (1)
 27. checkmark
  iPad 2 (1)
 28. checkmark
  iPad 3 (1)
 29. checkmark
  iPad (4. generation) (1)
 30. checkmark
  iPad Air (1)
 31. checkmark
  iPad Mini 2 (1)
 32. checkmark
  ipad Air 2 (1)
 33. checkmark
  Huawei MediaPad M5 10 (1)
 34. checkmark
  Huawei MediaPad T3 10 (1)
 35. checkmark
  Huawei MediaPad M5 Lite 10 (1)
 36. checkmark
  Huawei MediaPad T5 10 (1)
 37. checkmark
  Samsung Galaxy Tab S6 Lite (1)
 38. checkmark
  Samsung Galaxy Tab S6 (1)
 39. checkmark
  iPad Air (5. generation) (1)
Farve
 1. checkmark
  Blå (4)
 2. checkmark
  Sort (3)
 3. checkmark
  Pink (3)
 4. checkmark
  Lyseblå (2)
 5. checkmark
  Hvid (1)
 6. checkmark
  Grå (1)
 7. checkmark
  Lilla (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

cover

iPad Pro 11” 2018 (1. generation) Covers - Optimal beskyttelse af iPad Pro 11"

Covers til model nr.: A1980, A2013, A1934

Er du på udkig efter et nyt lækkert cover til din iPad Pro 11” (2018)? Du er havnet det helt rette sted! Her på siden finder du et kæmpe udvalg af gode kvalitets covers til skarpe priser! Vi tilbyder et bredt og varieret udvalg af iPad Pro 11” covers, så der er til enhver smag. Vi anbefaler klart at man køber et cover til din iPad Pro 11”. Du kan ende med at spare mange penge ved blot at købe ét godt iPad Pro 11” cover. Det kan være en dyr fornøjelse at få skiftet skærm på en iPad Pro 11”. Hvis du helst vil undgå dyre reparations regninger og en ødelagt iPad, så bør du købe et iPad Pro 11” cover fra vores udvalg. 

iPad Pro 11” udkom i 2018 og kan fås med helt op til 1 TB i lagringsplads. Da iPad Pro 11” landede på markedet var den yderst populær og er det stadig nu. Der kom pludselig en iPad Pro opgradering, som var blevet udstyret med alverdens forbedringer og opgraderinger. Den havde blandt andet fået et markant større kamera, et helt nyt design og få udskiftet opladerstikket. Den har skærm næsten helt ud til kanten og Hjem-knappen er væk. Inspirationen til iPad Pro 11” er kommet meget af iPhone X, hvor Hjem-knappen for første gang også var blevet taget af. iPad Pro 11” har en flot Retina 11” skærm, som er den perfekte størrelse for mange. Det er en iPad midt imellem de andre iPad Pro størrelser. Hvis du hverken ønsker en for stor eller for lille iPad, så er iPad Pro 11” svaret. Hvis du er den lykkelige ejer af den lækre iPad Pro 11”, så vil du formentlig gerne passe godt på den. Her på siden finder du gode covers, så du kan undgå skader, ridser og skrammer på din iPad. 

Hvilket cover skal du købe til din iPad Pro 11” (2018)? 

Når man skal købe et iPad Pro 11” cover, så kan man med fordel finde ud af, hvilke krav man gerne vil have opfyldt. Hvis man har sin iPad Pro 11” meget med på farten, så må et krav formentlig være høj beskyttelse. Hvis man som hovedregel har iPad’en liggende derhjemme, så er det måske mere designet, der er kravet. Vi tilbyder forskellige slags iPad Pro 11” covers, så du kan finde det, der passer bedst til dine krav og dit behov. 

 • Smarte Flip Covers til iPad Pro 11”
  De fleste af vores covers til iPad Pro 11" er de populære Flip Covers. Det skyldes at Flip Covers giver den maksimale beskyttelse til din iPad Pro 11”. Et Flip Cover beskytter nemlig alle sider, kanter, hjørner og overflader af din iPad Pro 11”. Du er derfor garanteret en all-around beskyttelse. Mange af vores iPad Pro 11” Flip Covers er tynde og lægger sig flot henover din i forvejen tynde iPad Pro 11”. Du får derfor ikke fornemmelsen af, at du faktisk har et all-around beskyttelsesetui udover din iPad. Selvom at nogle Flip Covers er tynde, så kan de give en optimal beskyttelse, da de er lavet i gode materialer samt er stødsikre.

  En anden grund til at iPad Pro 11” Flip Covers er i høj kurs, er fordi du kan stille din iPad i mange forskellige positioner med et Flip Cover. Du kan eksempelvis stille din iPad Pro 11” i en oprejst landskabsposition, hvilket er perfekt til film, serier eller lignende. Desuden slipper du også for, at indtaste din kode hver gang du skal bruge din iPad Pro 11”, da der på de fleste Flip Covers er indbygget magneter i lukningen. Hver gang du åbner coveret, så vil den automatisk låse din iPad Pro 11” op!

 • Nyd det originale Apple design med et transparent cover
  Der hersker nok ingen tvivl om, at Apples design altid er i orden. De har en evne til at skabe produkter i det mest lækre, eksklusive og stilrene design. Der er ikke mange, der når dem til sokkeholderne på det punkt. Deres design er gennemført til mindste detalje, og det kan derfor også være ærgerligt, hvis man skal pakke det ind i et cover. Heldigvis kan du beskytte din iPad Pro 11” optimalt og stadig nyde synet af det gennemførte design. Vi tilbyder smarte transparent iPad Pro 11” covers. De er gennemsigtige og lavet i blødt TPU plast. TPU plast er både slidstærkt og nemt at rengøre. Vores transparente TPU cover er det bedste bud på et beskyttelsescover, hvor du stadig kan få glæde af det lækre design!

 • iPad Pro 11” (2018) sleeves til de længere ture
  Hvis du skal på ferie, forretningsrejse eller anden langfart, så kan et iPad Pro 11” sleeve være en fordel. Selvom du måske har et Flip Cover eller andet cover på din iPad, så kan det godt betale sig med et godt sleeve cover til de længere ture. Hvis din iPad Pro 11” skal med i en kuffert, så kan det være en god idé at pakke den ind i et sleeve under rejsen. Her på siden finder du sleeves til iPad Pro 11” i stilrent og enkelt design til en skarp pris!

 • Covers i mange forskellige farver og materialer til iPad Pro 11”
  Vi har sammensat et bredt udvalg af iPad Pro 11” covers i mange forskellige farver, materialer og designs. Der er derfor noget til enhver smag. Hvis du gerne vil give din iPad Pro 11” et eksklusivt design, så tilbyder vi blandt andet covers lavet i flot PU læder i forskellige varme brune farver. Vores PU læder covers er lavet af garvet oksehud, som efterfølgende er behandlet med polyurethan, for at sikre den optimale beskyttelse og styrke. 

  Et andet materiale, der er enormt slidstærkt og beskyttende, er covers i TPU plast. Vi tilbyder mange forskellige slags iPad Pro 11” TPU covers, som kan sikre en optimal beskyttelse mod ridser og slag. Mange af vores covers indeholder også en holder til din Touch Pen, så du har det hele samlet ét sted. I vores udvalg kan du finde covers i mange forskellige mønstre, motiver, neutrale og opsigtsvækkende farver. Der er noget til enhver smag, så det er bare med at få fundet dit favorit cover til din iPad Pro 11”!

Ergonomiske og slidstærke iPad Pro 11” (2018) covers til børn

Hvis du er på udkig efter gode iPad Pro 11” børnecovers, så er du havnet det rigtige sted! Hos Evermart.dk er vores børnecovers nogle af vores bestsellers. Vi tilbyder forskellige slags børnecovers, som alle kan beskytte din iPad Pro 11” optimalt. Vores børnecovers er ikke blot for beskyttelse af din iPad. Der er også udvalgt efter at kunne give barnet et godt ergonomisk greb på den store iPad. Derfor er vores børnecovers udstyret med forskellige ergonomisk greb og håndtag, så det er lettere for barnet at holde iPad’en.

I vores udvalg af iPad Pro 11” børnecovers finder du covers i flere forskellige materialer og farver. Vi tilbyder blandt andet børnecovers i silikone og i blødt skum samt i flotte pink og blå farver. De er alle slidstærke, stødsikre og nemme at rengøre. Du kan derfor frit lade dit barn bruge din iPad Pro 11”, så længe du har påsat et af vores gode børnecovers! 

Vær sikker på, at du får købt et cover, der passer til din iPad Pro 11” (2018)

Når du skal købe dit iPad Pro 11” cover, så kan du med lidt forarbejde sikre dig, at du får det rigtige cover hjem. Når man køber tilbehør, opladere, cover og ja - alt til iPads, så kan man gøre brug af A-nummeret. Et A-nummer er lig med en iPads modelnummer, som man bruger til at identificere iPad’en. iPad Pro 11” har A-numrene: A1980, A2013 og A1934. Du finder A-nummeret på bagsiden af din iPad skrevet med meget små bogstaver og tal. Hvis dit A-nummer står nævnt her på siden, så er det ens betydning med, at alle covers på siden passer til netop din iPad model. Det er en god og sikker metode at anvende, når du skal købe tilbehør og andet udstyr til din iPad. Det er altid super ærgerligt, hvis man har glædet sig til at få et nyt cover, men modtager det forkerte. Det er derfor en god huskeregel at holde øje med A-numrene, når du køber tilbehør og udstyr til alle Apple produkter generelt. 

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål til os, så sidder vores dygtige kundeservice klar alle hverdage til at hjælpe dig. Du kan ringe til os på telefon +45 71 99 91 92 eller sende en mail til os på: [email protected]. Du kan også skrive til vores live chat, som du finder nederst i højre hjørne, hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål hurtigst muligt!