iMac Covers

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    iMac 21.5" (1)
  2. checkmark
    iMac 27" (1)
Farve
  1. checkmark
    Sort (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Beskyt din iMac med et Cover / Etui

iMac er navnet på en serie af Macintosh stationære designet og produceret af Apple. iMacs har været på markedet lige siden lanceringen i 1998 og de er ikke blevet mindre populære igennem tiden. iMac er Apples ikoniske alt-i-en computer, som har en super høj ydeevne for pengene og så vil den uden tvivl pynte på ethvert skrivebord. Ligesom Apples andre produkter er iMac'en stilren og eksklusiv i designet. En iMac er den perfekte computer til både nybegyndere og erfarne mac bruger, som ønsker at arbejde effektivt, have et lækkert design og et komplet setup med tastatur, mus og skærm. 

En iMac er altså en super lækker computer, men den er heller ikke helt billig. Har du en iMac er det derfor en rigtig god idé, at passe bedst muligt på den. Hvis du passer godt på din iMac vil den holde sig pæn og fri for ridser og du har en god computer i mange år frem. En iMac er jo som bekendt en stationsnær computer, men derfor kan det sagtens betale sig, at passe på den.

Selvom din iMac nok står samme sted største del af tiden, kan du beskytte computeren med et cover eller etui, så din computer ikke står og samler støv. Her på siden finder du et cover, etui, omslag - kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder det har det til formål at passe godt på din iMac. Når din iMac står frit fremme samler den støv fra rummet og det kan blive et problem på sigt. Hvis din computer ikke er beskyttet mod støv, kan den blive tilstoppet med støv, som gør at den får problemer med at komme af med varmen. Årsagen til det er, at luften ikke kan komme rundt i systemet eller at blæseren ikke drejer rundt pga for meget støv. Det kan resulterer i at din iMac overopheder og slukker. Beskytter du i stedet din computer med et sleeve eller cover imens du ikke bruger den undgår du, at din computer står og opsamlet støv fra det rum den står i. 

Hvis du af og til transporterer din iMac, skal du helt sikkert have fat i et cover til din iMac. Det kan være at du bruger din iMac på arbejdet og af og til skal arbejde hjemme og derfor transportere din iMac. Med et cover slipper du for unødvendige ridser under transporten og din iMac kommer sikkert fra A til B.

I nogen af vores covers til iMac er der også en lomme bagpå hvori du kan opbevare udstyr såsom tastatur, mus og oplader, så du altid ved hvor du har det. Vores covers kommer til både iMac 27” og iMac 21.5”, så uanset hvilken iMac størrelse du har af de to finder du beskyttende omslag eller covers til den. Scroll op herfra og se vores udvalg af covers til iMacs.