Huawei P20 Covers

Covers til Huawei P20

Huawei P20 er en flot og stilren telefon, men med meget lidt beskyttelse omkring sig. Den store skærm og de 3 objektiver på bagsiden, er  ting der nemt kan gå i stykker i et fald eller ved voldsomt brug. Et cover til Huawei P20 er derfor en god idé og en god investering. 

I vores sortiment finder du covers til Huawei P20 i alle materialer og motiver - lige fra covers i hård plast til covers i stof og læder. 
Alle covers er skåret præcist til P20'eren, så snakker og indgange bevarer deres fulde funktionalitet. 

Er du som mange andre skeptisk over for et cover, fordi det vil ødelægge det flotte design på Huawei P20, så frygt ej. Vi har helt transparente covers, der femhæver det originale design og samtidig beskytter din Huawei P20 mod fald og stød. Er du derimod tilhænger af personliggørelse, har vi også covers til dig. Vi har covers med flippede motiver, farver og former. 

Vi anbefaler især silikonecovers, da silikone er et af de bedst beskyttende materialer i forhold til stød og fald. Silikonecovers er en nem og billig måde at beskytte din Huawei P20 på. 

Vi anbefaler også altid, at du kombinerer et cover med et panserglas til Huawei P20, så skærmen er beskyttet hvis telefonen får stød direkte herpå.