Huawei P Smart Covers

heyhalloSmarte covers til Huawei P Smart

Huawei P Smart er lavet i aluminium, og det gør, at den kan være meget svær at holde om. Smartphones lavet i aluminium er som regel rimeligt glatte, og dér er Huawei P Smart ikke en undtagelse. Det betyder, at den nemt kan glide ud af din hånd, og det kan altså få fatale konsekvenser for Huawei P Smart. Den kan nemt få ridser udenpå, men også inden i kan det gå galt. Men det er der selvfølgelig en løsning til, og hvis du er havnet på denne side, så er du på vej det rette sted hen!

Med et cover til din Huawei P Smart bliver din smartphone lige pludseligt langt nemmere at holde om. Om coveret er lavet i læder, TPU plast eller silicone, så er ethvert af disse materialer nemmere at holde om end aluminiumskroppen på Huawei P Smart. Det betyder også, at hvis du endelig går hen og taber din Huawei P Smart, så er den heldigvis pakket godt ind i et solidt cover, som både beskytter ydersiden, men også indersiden af din Huawei P Smart.

Men hvilken slags cover skal man vælge? TPU Plast, Læder, Silicone eller Hard Case? Der er fordele og ulemper ved alle fire, men fælles for dem alle er, at de kun gavner din Huawei P Smart. Hvis du vælger et Læder Cover til din Huawei P Smart, er det oftest lavet som et Flip Cover. Et Flip Cover giver dig en lang række af muligheder; du kan blandt andet bruge dit Flip Cover til din Huawei P Smart som mobilpung, i det der i de fleste af vores Læder Flip Covers til Huawei P Smart er lommer til kreditkort og lignende. Et Flip Cover i Læder beskytter desuden på alle sider af din Huawei P Smart, og du skal derfor ikke være bange for at tabe den. 

heyhalloHvis du synes, at et Flip Cover i Læder får din Huawei P Smart til at fylde for meget, kan du i stedet vælge et TPU  Cover. Materialet TPU er en form for plastic, og i de fleste tilfælde er det også fleksibelt. Med det beskytter du du hele bagsiden og siderne, og i mange tilfælde bukker TPU Coveret en lille smule op over skærmen på din Huawei P Smart, så den også bliver beskyttet. Et Hard Case Cover er derimod er ikke fleksibelt, men til gengæld rigtig robust, og derfor giver det maksimal beskyttelse til din Huawei P Smart. Det sidste slags cover er et Silicone Cover. Her får du et ultrablødt cover til din Huawei P Smart, som nok skal tage alle stød og slag i stedet for, at din Huawei P Smart gør det.

Hvis du gerne vil beskytte din Huawei P Smart, men ikke gemme for meget af det flotte design væk med et cover, så kan du vælge et transparent cover til din Huawei P Smart. På den måde er din Huawei P Smart stadig beskyttet, samtidigt med at du kan beundre det flotte design. Vi anbefaler altid, at du kombinerer et cover med et panserglas, da covers sjældent alene kan beskytte skærmen på din Huawei P Smart.

Tag et kig i vores katalog og find et smart cover til din Huawei P Smart!