Bremser til Xiaomi Mi M365 / Pro / Pro 2

Bremser til Xiaomi M365 / Pro / Pro 2

Bremser dit fede Xiaomi M365 løbehjul ikke længere som det skal? Så er det på tide at få kigget på bremserne. Skal dine bremser repareres eller udskiftes kan du sagtens selv gøre det. Ved selv at fixe dit Xiaomi Løbehjul sparer du en masse penge på en regning og du skal ikke vente på et værksted har tid.

Xiaomi M365, M365 Pro og M365 Pro 2 bruger for det meste nøjagtigt det samme udstyr. Løbehjulene er også næsten identiske så dette giver god mening. Leder du efter en ny bremseskive til Xiaomi elektrisk løbehjul, skal du dog være meget opmærksom på at den klassiske og pro-versionen bruger to forskellige slags skiver. Alt andet bremse tilbehør her på siden passer til begge slags løbehjul, så der kan du frit vælge lige det produkt du mangler!

Hvornår skal du have nye bremser til dit Xiaomi M365, M365 Pro eller M365 Pro 2?

Hvis du oplever at dit Xiaomi løbehjul ikke længere bremser som det engang gjorde, eller bremserne helt stopper med at virke, skal du have kigget på bremserne. Oftest skal du blot udskifte bremseklodser, skive eller kaliber for igen at kunne gøre sikkert afsted. Hvis du har for slidte Xiaomi M365 / Pro / Pro 2 bremser, betyder det at du ikke bremser lige så effektivt som før.

Det er overraskende nemt at udskifte selve bremserne på dit M365 løbehjul. Det er utrolig vigtigt at du lægger mærke til hvordan dine bremser performer. Hvis du har ignoreret dårlige bremser i længere tid, kan det lede til at dit løbehjul ikke længere kan bremse som det skal.

Kan du pludseligt ikke bremse dit Xiaomi løbehjul mere, skal du højst sandsynligt have fat i et nyt bremsekabel eller et nyt bremsehåndtag. Dit bremsekabel kan stoppe med at virke hvis der bliver revet i det. Hvis dit bremsekabel ikke længere er rigtigt forbundet finder du et nyt her på siden så du igen kan komme sikkert afsted. Vi anbefaler at du får fat i en Kabelholder til Xiaomi Mi M365 / Pro / Pro 2 så du er sikker på at dit bremsekabel er bedst muligt beskyttet.