Bremser til Ninebot ES1 / ES2 / ES2L / ES4

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Bremser til Ninebot ES1 / ES2 / ES2L / ES4

Eftersom Ninebot ES1, ES2, ES2L og ES4 bruger et elektrisk bremsesystem finder du langt mindre tilbehør og færre reservedele til udskiftningen af dine bremser. Det elektriske system betyder dog også at det er lidt større arbejde at få udskiftet dine bremser hvis de ikke virker som de skal. Selvom du skal ned og rode i ledninger og selve elektronikken i dit løbehjul kan du dog sagtens selv udskifte eller reparere din Ninebot ES bremse.

Du kan sagtens selv reparere eller udskifte dele på dit el-løbehjul, men vi anbefaler altid at du undersøger præcis hvordan reparationen forgår, samt ser videoer på nettet af andre der udskifter samme dele.

Hvornår skal du have nye bremser til dit Ninebot ES1 / ES2 / ES2L / ES4?

Hvis du oplever at dit Ninebot løbehjul ikke længere bremser som det engang gjorde, eller bremserne helt stopper med at virke, skal du have kigget på bremserne. Så snart du opdager at dine bremser ikke længere virker som de skal, skal du opspore problemet eller sende dit løbehjul på værksted.  Stopper dine bremser lige pludselig helt med at virke er det højest sandsynligt fordi at nogle af kablerne inde i dit løbehjul ikke længere sidder som de skal. Dette problem kan du ofte løse ved at udskifte din elektroniske styrbremse. For at passe bedst muligt på dit bremsekabel. Anbefaler vi at du får fat i en Kabelholder til Ninebot ES1 / 2 / 4, så du er sikker på at dit bremsekabel er bedst muligt beskyttet.

Uanset hvad der er galt med dine Ninebot bremser, finder du sikkert lige den løsning du leder efter her på sinde! Med nye reservedele til dine bremser, kan du igen komme ud og køre sikkert på dit fede Ninebot ES1 / ES2 / ES4 elektriske løbehjul