Bremser til El-Løbehjul

BremserBremser til El-Løbehjul til alle kendte mærker

Leder du efter et nyt bremsehåndtag, bremseklodser eller andet tilbehør til bremserne på dit elektriske løbehjul, er du kommet til det helt rette sted! Her på siden har vi samlet alle de produkter du kan få brug for hvis bremserne på dit løbehjul, stopper med at virke som de skal.

Uanset om du har et Xiaomi M365, et Segway Ninebot eller et helt tredje elektrisk løbehjul finder du sikkert lige de reservedele du leder efter her på siden!

Du kan sagtens selv reparere eller udskifte dele på dit el-løbehjul, men vi anbefaler altid at du undersøger præcis hvordan reparationen forgår, samt ser videoer på nettet af andre der udskifter samme dele.

Hvornår skal du have nye bremser til dit elektriske løbehjul?

Hvis du oplever at dit løbehjul ikke længere bremser som det engang gjorde, eller bremserne helt stopper med at virke, skal du have kigget på bremserne. Oftest skal du blot udskifte bremseklodser, skive eller kaliber for igen at kunne gøre sikkert afsted. Hvis du har for slidte bremser, betyder det at du ikke bremser lige så effektivt som før.

Det er overraskende nemt at udskifte selve bremserne på dit løbehjul. Det er utrolig vigtigt at du lægger mærke til hvordan dine bremser performer. Hvis du har ignoreret dårlige bremser i længere tid, kan det lede til at dit løbehjul ikke længere kan bremse som det skal.

Kan du pludseligt ikke bremse dit løbehjul mere, skal du højst sandsynligt have fat i et nyt bremsekabel eller et nyt bremsehåndtag. Dit bremsekabel kan stoppe med at virke hvis der bliver revet i det. Hvis dit bremsekabel ikke længere er rigtigt forbundet finder du et nyt her på siden så du igen kan komme sikkert afsted. Vi anbefaler at du får fat i en Kabelholder til Elektrisk Løbehjul så du er sikker på at dit bremsekabel er bedst muligt beskyttet.