Børster til Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Roborock S6 Pure (2)
 2. checkmark
  Roborock S6 MaxV (2)
 3. checkmark
  Roborock S6 / S60 (2)
 4. checkmark
  Roborock S5 Max (2)
 5. checkmark
  Roborock S5 / S50 (2)
 6. checkmark
  Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 (2)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Køb Billige Børster til Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2

Hvis du er den glade ejer af en robotstøvsuger, så ved du sikkert også, hvor fantastisk det er, at komme hjem til en nyligt støvsuget bolig, uden at man selv behøver at gøre det store i den forbindelse. Noget som dog virkelig kan slå skår i glæden er, hvis robotstøvsugeren efterlader støv og skidt på gulvet, fordi den ikke længere børster eller suger optimalt. Mangelfuld støvsugning fra din robotstøvsuger kan være et tegn på, at børsterne er blevet for slidte og trænger til at blive udskiftet. Her på siden finder du vores udvalg af børster, så du kan værne om effektiviteten og den gode rengøringsevne i din robotstøvsuger, hvis den trænger til nye.

Derfor skal du skifte børster i din Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop

Din Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop har to børster: en hovedbørste midt på robotstøvsugeren bund, samt en sidebørste som sidder i bunden af robotstøvsugeren nær kanten. 

Hovedbørsten sørger for, at skidt og støv føres hen mod det sted på robotstøvsugeren, hvor det bliver suget op i støvbeholderen. En slidt hovedbørste vil ikke have samme evne til at få fat på støv og skidt, som en ny hovedbørste har, og derfor kan mangelfuld støvsugning være et tegn på at din hovedbørste skal skiftes. 

Sidebørsten sidder som nævnt tæt på robotstøvsugerens kant, og har til formål at fange støv og skidt langs med kanter og i hjørner, som dermed fejes ind under robotstøvsugeren, hvor det kan suges op i støvbeholderen. Hvis din Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop trænger til nye børster, så finder du vores udvalg af hovedbørster & sidebørster her.     

Spar penge med mængderabat

Her på siden kan du finde et udvalg af billige børster til Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2. Vores priser er altid lave, men vil hvis du vil spare endnu flere penge på børster til din robotstøvsuger, så har mulighed for at købe børster og andet tilbehør til Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 med mængderabat. Vi har her på siden samlet en masse tilbud med forskellige sammensætninger af børster, filtre og moppeklude til Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2, som vi sælger med rabat i forhold til de enkelte produkters priser. Konceptet er simpelt: De pakker, som indeholder flere produkter, sælges med pakkerabat. Børsterne i en robotstøvsuger skal alligevel skiftes med jævne mellemrum, så hvorfor ikke spare penge ved at købe flere børster ad gangen? Så har du også et sæt friske børster ved hånden, næste gang din Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop / Mop 2 trænger til nye.  

Gratis Fragt og mulighed for dag-til-dag-levering

Hos Evermart.dk har vi et stort udvalg af børster og andet tilbehør til Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop & Mop 2. Hvis du står og mangler nye børster akut, tilbyder vi lynhurtig dag-til-dag-levering - og kan du vente mere end én dag på din pakke, så har du også mulighed for at få fri fragt på din ordre - uanset størrelsen.